The Big Band Soul of Stevie Wonder

 

Big Apple Big Band & Niels H.P. samler kræfterne og præsenterer en varmt farvet buket af Stevie Wonders bedste sange fortolket af en af Danmarks allerbedste soul sangere.

Stevie Wonders virke som kunstner er et helt univers- en fremragende sanger, musiker, komponist og tekst forfatter med et kæmpe katalog af ikoniske sange og en perlerække af udgivelser.  Karrieren startede som 12 årig med ”Fingertips” – og perioden fra 1972 -1980 – var hans mest produktive med albums som ”Talking Book”, mesterværket ”Songs in the Key of Life” og ”Hotter Than July”.

Niels H.P. er en af Danmarks førende soul fortolkere med flere pladeudgivelser bag sig, har med virket i Orkestre som Ridin’ Thumb. Niels  har netop(Juni 19) optrådt i New York på Ashford & Simpson’s Sugar Bar – hvor han væltede huset med en udgave af Carole Kings ”You’ve Got a Friend”.

Big Apple Big Band har mange år på køresedlen – de sidste år har bandet optrådt med bl.a. Anders Blichfeldt (Big Band Beatles og Rock Swings), Christina Boelskifte (musik af Monica Zetterlund, Quincy Jones m.fl) samt med den amerikanske supertrompetist Wayne Bergeron fra Los Angeles (Hvis du har set en nyere Disney film, er det ham der spiller 1.trompeten) men også med komponister og dirigenter som Steen Nikolaj Hansen, Nikolaj Bentzon, Ole Koch Hansen, Niels Jørgen Steen og Bjarne Thanning.

På denne aften vil Niels H.P. og Big Apple fortolke Stevie Wonders og andres soulmusik i et big band format – der giver genren et solidt baghjul.

En aften med en solist og et band der blæser efterårets mørke og kulde om til lys og varme.

 

KONCERT & MAD:

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.