Sommer på Frederiksberg

Hvor kan man få fornemmelse for ’summer in the city’ og samtidig grønt, fredeligt landsbymiljø?
Det kan man på Frederiksberg – 5 min. fra Rådhuspladsen i København. Snup en cykel, en metro eller en turistbus og besøg Den grønne Landsby.
Frederiksberg har kultur både over og under jorden; kig ned – kig op, kig ind i baggårdene og find arkitektoniske perler og smukke facader, gå i jazzkælderen eller besøg museer og teatre for både store og små. Fra N.Y. til Melbourne har de hørt om Cisternerne i Søndermarken.
Hvad med dig? Har du besøgt den underjordiske udstilling i det gamle vandreservoir? Sommeren tegner tør og varm – måske det skulle være i år? Besøget kan kombineres med en gåtur i de mange grønne parker eller en picnic og en lur.
Er du til gourmet, er der masser af muligheder både Michelin-stjerne-dekorerede restauranter og det der bare er top lækkert. En picnic kurv til parken med franske delikatesser, en is og chokoladestop på Frederiksbergs svar på Champs-Élysées, en dansk/italiensk frokost på centrale Falkoner Allé, eller lækre olier med hjem til salatskålen.
Lækkerhedseffekten går igen i de mange små butikker med dansk håndværk og design.
De fleste steder vil du kunne få en snak med ildsjælen bag butikken – for det er ofte ejeren selv, som står i butikken og giver dig kyndig vejledning.
Forslag til forkælelse af ganen:
Forslag til kulturmøder:
Forslag til tur i det grønne:
Lokalt håndværk og design:
Visit Frederiksberg ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer.
cisternerne frederiksberg

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.