Oplevelser

Smallegade

Smallegade

Møstings Hus

Ved Andebakkestien bag er lille gadekær med springvand ligger Mønstings Hus, som er bygget ca. 1800 og oprindeligt lå på hjørnet  ef Smallegade og Falkoner alle. Huset blev bygget som landvilla til finansminister Johan Sigismund Møsting. Det blev revet ned i 1957 for at give plads til  en udviddelse af Smallegade og genopført her, lige ved den nordlige indgang til Frederiksberg have i begyndelsen af 1970’erne. Huset er en del af Frederiksberg Museerne, og rummer skiftende kunstudstillinger og koncerter.

Den Kongelige Porcelænsfabrik

Den Kongelige Porcelænsfabrik /Royal Copenhagen er med de håndmalede porcelænsstel som Flora Danica, Mågestellet og den riflede musselmalede blevet kendt over det meste af verden. På hjørnet af Smallegade og Nordre Fasanvej lå fabrikken fra 1882 til 2004 og betød rigtig meget for området. Nu producerer Royal Copenhagen mest i østen, men på adresssen Nordre Fasanvej 9 findes der et Royal Copenhagen Outlet og Porcelænsgrunden er omdannet til private boliger og en filial af Copenhagen Business School .

Frederiksberg Rådhus

På hjørnet af  Smallegade og Allegade  ligger Frederiksberg Rådhus .På Rådhuspladsen er der ofte aktiviteter både sommer og vinter i form af markedsboder, optrin og udendørsservering. Om sommeren er der loppemarked om lørdagen på pladsen bag Rådhuset.

 

 

RESTART

Oplevelser på Frederiksberg kan også indeholde ro og fordybelse. Hos Restart på Smallegade kan du vække eller – måske genstarte – dig selv via kreative sysler. Ved at arbejde med keramik, decoupage, maling på lærred eller på stentøj kan du opleve, hvordan du kan få ny energi på nogle få timers skabende arbejde, enten i den hyggelige hjørnebutik eller med en take-away ART box til hjemmebrug.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.