Aktuelt på frederiksberg

September 2022

September er over os og selvom sensommersolen stadig har en lille smule ret går vi efteråret i møde. Et godt et af slagsen. 🍂 For I september sker der fantastiske ting på Frederiksberg. Se I bare med her:

SKATTEJAGT I FREDERIKSBERG HAVE
Ja – det er helt rigtigt, der er dømt skattejagt og hemmelige poster i Frederiksberg have.

Det tager godt og vel en time , man skal løse 13 forskellige poster, og samtidig kommer man godt igennem det smukke romantiske havelandskab.

Prisen for at være med er blot 35kr.

 

 

MASKEFALD – TÆT PÅ TINUS.

Kom til foredrag når Danmarks mest berømte dragqueen fortæller om sit liv. Det er noget af en rutsjebanetur. Tinus har en fantastisk evne til at skille sig ud fra mængden og være mærkværdig.
 ✨ Han står ved den han er og kæmper for ligestilling og tolerancer mennekser imellem, på tværs af alt det som gør os forskellige: Religion, etnicitet, seksualitet og køn. 
🧑‍🤝‍🧑 På trods af de alvorlige og tunge emner holder foredraget i en humoristisk tone. Det er på KU.BE og entreen koster 175kr.
.

 

 

 

MUSICAL – TEATERKONCERTEN PETER SOMMER

Mere end 20 Peter Sommer sange kan opleves på Aveny-Ts teaterscene fra den 13. september.
🎶 I 2002 debuterede Peter Sommer på den danske musik scene, og det er ikke gået stille for sig siden da. Han er bl.a. Danmarks mest prisvindende sanger og sangskriver.
 📝🏆Hans omfattende samling af sange handler om kærlighed, håb, og om alt der ikke lykkedes idag, men måske vil lykkes imorgen.💚 Se det, hør det og tag flyvende ud af teateret bagefter, i en rus af Peter Sommers sange. 🎭
Billetter og mere info kan I finde her:

 

 

 

FREDERIKSBERG FEST SPIL 2022
Det er igen blevet tid til Frederiksberg Festspil .🎶 Festivalen der hylder de klassiske kunstarter og har en vision om at åbne disse for nye målgrupper. 🎹🎻Og de gør et fantastisk arbejde.
På lokationer over hele Frederiksberg er der mulighed for at opleve events med klassisk musik og lyrisk oplæsning.
Festivalen foregår fra den 13. – 18. september, og det er absolut en billet værd. 🎟️Se hele deres program her:

 

 

 

STOM P’S FØDSELSDAG
Det er tegneren Storm P’s fødselsdag den 17. september, så museet STORM holder selvfølgelig fødselsdag for ham.
🎈🎁 Der er fri entre under hele arrangementet og der er ikke så meget andet at sige end at man selvfølgelig ikke skal gå glip af det, samt et stort tillykke 🎂🇩🇰

 

 

MAESTROEN & BEETHOVEN VOL 1.
Den 82-årige mesterdirigent Christoph Eschenbach – nyudnævnt æres-gæstedirigent for Copenhagen Phil – og stjernesopranen Mojca Erdmann inviterer på en rejse til Wien med værker af Maestroen og Beethoven, to komponister, som ændrede musikhistorien radikalt.
🎼 Et fantastisk arrangement på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – en aften man ikke glemmer.

 

 

OKTOBERFEST I FORUM
Altså ja, det hænger jo ikke logisk sammen at oktoberfest er i september, men den er altså god nok. 🍻 Og Forum åbner dørerne til Danmarks største oktoberfest.
De har plads til 3000 glade tyrolere og så er jeres job bare at møde op i jeres fineste lederhosen, med højt humør og en øltørst der kun kan slukkes efter et par eller 3.
Entréprisen varierer mellem 429kr – 829kr. og med standardbilletten følger 1 liter øl.

 

 

 

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.