Aktuelt på frederiksberg

Marts 2023

Kan I mærke det? Foråret er kommet og her er inspirationen til hvad man kan lave på Frederiksberg på årets første forårsmåned 

Longform Impro ✨
Longform IMPRO blev med stor succes afprøvet i Kunstnerkabareten i 2022. Nu vender de to garvede impro-spillere Karin Bang Heinemeier og Carsten Bernard Svendsen tilbage. De har slået sig sammen om at udfordre impro-genren ved at præsentere formatet ‘longform IMPRO’ – en lang improviseret historie, som du er med til at skabe på aftenen. Det kan blive både kaotisk, poetisk, vanvittigt og sjovt. Det eneste der er sikkert, er at alt bliver skabt foran dig denne aften.
STED: Riddersalen
TIDSPUNKT: Den 3. marts, klokken 20:00

Iliaden 🎭
Der findes ingen helte. Det hele begynder med et skænderi. Dette er Iliaden som man kender den – men også noget helt andet. Det er musik, humor, og øjeblikke af uhyggelig spænding og ubehag. Her er Iliaden et kampskrift for svaghed og sårbarhed, en invitation til at revidere vores heltehistorier og inkludere nederlag, smålighed, afmagt og misundelse.
STED: Betty Nansen Teatret
TIDSPUNKT: Den 11. marts – 1. april.
Yoga og Bio 🧘
Yoga bio inkluderer 45 min yoga, i selskab med instruktør Christina Præstkær, der til dagligt arbejder som lydhealer og yogalærer fra sit studie Baggårds Ro på Østerbro.
Kl. 10.15 vises film – den 5.3 vises Bille Augusts nye film ”Kysset”. Pris: 195,- pr. person inkl. en 0,5 flaske vand, 45 minutters yoga og film. OBS: Egen yogamåtte og tæppe skal medbringes. Billetter kan købes her: http://www.nfbio.dk/showtime/2006/69128
STED: Nordisk Film Biografer Falkoner
TIDSPUNKT: Den 5. Marts
Åben omvisning på Bakkehuset 🖼️
Oplev stemningen i Kamma og Knud Lyne Rahbeks guldalderhjem og hør om livet i Bakkehuset på vores åbne omvisning i museet. I de første årtier af 1800-tallet skabte Kamma og Knud Lyne Rahbek et mødested for tidens forfattere, videnskabsfolk og intellektuelle, og her kom H.C. Andersen, Adam Oehlenschläger, H.C. Ørsted, Grundtvig, B.S. Ingemann og mange andre. På omvisningen fortælles der også om det historiske hus, som har været både landevejskro og åndssvageanstalt, før det blev museum. Det er gratis at deltage i den åbne omvisning, når entréen til museet er betalt.
STED: Bakkehuset
TIDSPUNKT: Den 12. marts, klokken 14:00 – 15:00
Aftrobeats vs Dancehall Party 🕺
København, så er de igang igen med en specialudgave af vores Afrobeats vs Dancehall Party; bragt til jer af Dancehall Overdose, Afro Caribbean Riddim og Afrobeats Party Cph! De byder alle velkommen til at deltage og vi kan forsikre jer om at der kommer gang i den og en masse gode vibes. Der stilles op med 3 forskellige DJs fra Afrika og Caribien plus 2 forskellige dansegrupper, der repræsenterer Afrobeats og Dancehall.
Dresscode: Tropisk, Kulturel og Smart etc..
STED: #HavenNatklub – Frederiksberg
TIDSPUNKT: Den 18. marts, klokken 23:00 – 05:00
The Bowie Tribute 👨‍🎤
The BOWIE tribute in concert: Oplev udødelige hits som titelnummeret Aladdin Sane samt Cracked Actor, den storladne ballade Lady Grinning Soul og selvfølgelig rock-hymnen The Jean Genie fra Bowies sidste glam-rock album Aladdin Sane fra 1973 – samt et udvalg af numre fra Bowies enorme bagkatalog!
Det er på Bartof Station og derfor er der selvfølgelig også mad til de sultne maver inden koncerten. Retten er Chili con Carne, der ikke slår dig helt ud…Hvis du ønsker at spise hos dem, skal du af hensyn til koncertafviklingen komme mellem 18.30 – 20.00.
STED: Bartof Station
TIDSPUNKT: Den 24. marts, klokken 21:00
Slow Looking på Storm ⏸️
I STORMs æstetiske rum og samling tilbyder museet jer en mental pause, med mulighed for at finde ro og fordybelse, når I langsomt guides rundt ved hjælp af mindfulness og slow looking. En perfekt mulighed for at komme ned i gear, men stadig opleve det fantastiske ved kulturen på Frederiksberg
STED: STORM
TIDSPUNKT: Den 29. marts, klokken 16:30 – 17:30

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.