København ZOO

Få et overblik over ZOOs forskning og naturbevarelsesindsats. Bliv klogere på avlssamarbejder og ZOOs projekter i naturen – lige fra forskning omkring moskusokser i Grønland over arbejdet med næsehorn i Sydafrika til indsatsen for truede padder i Danmark. 

København ZOO

Zoologisk Have på Frederiksberg huser over 4.000 dyr, der tilsammen repræsenterer 239 spændende arter, og der er masser af spændende fodringer, træninger og aktiviteter på programmet hver dag hele året rundt.
I Den Arktiske Ring kommer du helt tæt på isbjørne og nordatlantiske fugle både over og under vandoverfladen.
Besøg det nye Tasmanien, hvor du kommer i øjenhøjde med kænguruer, tasmanske djævle og vombat. Tasmanien byder nemlig på en unik mulighed for at gå rundt blandt dyrene og opleve dem på ganske nært hold.

Uanset vejret kan du altid få varme oplevelser i Tropezoo, hvor du finder slanger, krokodiller, silkeaber, dværghjorte, fritflyvende fugle og sommerfugle.
I Børnezoo kan de mindste klappe de afrikanske dværggeder og møde kæledyrene på Zooscenen. Du kan også se på, når hestene trænes og du kan klappe dem, når de bliver fodret.
I Elefanthuset kan du opleve elefanterne på nært hold og se når de svømmer voldgraven, hvor der er dybt nok til at de dykke ned, så bare snablen stikker op.

BISTRO PANPAN

panpan er ZOOs nye bistro, som du finder midt i BIGs yin og yang-inspirerede pandaanlæg med udsigt til både elefanter og pandaer. panpans køkkenchef Casper Sobczyk krydser franske bistroretter med asiatisk gadekøkken. 

OPLEVELSER

Måske du har tænkt over, hvad dyrene egentlig går og laver, når vi ikke er der? Måske drømmer du om at blive dyrepasser eller opleve, hvordan det er at fodre girafferne eller pingvinerne? I ZOO vil vi gerne give vores viden og begejstring videre til dig og din familie. Vi tror på, at de opdagelser, der bider sig fast er dem, der har bragt sanser og nysgerrighed i spil.

KONTAKT

Adresse:

Zoologisk Have 

Roskildevej 32 

2000 Frederiksberg 

Telefon: 72 200 200

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.