Frederiksbergruterne

De tre løberuter binder byen sammen og tager dig forbi både byområder og grønne omgivelser. Find kortet her, inden du begiver dig af sted!

 

Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Idræt (FIU), lokale idrætsforeninger og DGI Storkøbenhavn har lanceret tre inspirerende løberuter under navnet Frederiksbergruterne.

På de nye ruter kan du løbe om kap med vennerne eller bare nyde de skønne omgivelser i historiske og nye områder af byen. Frederiksbergruterne består af tre forskellige ruter på 3, 5 og 10 kilometer, og de er designet, så der er plads til både hold og individer med brede stier og behagelige underlag.

Men Frederiksbergruterne er mere end bare løberuter. Ruterne indeholder flere forskellige højdepunkter, seværdigheder og udfordringer. Her er der mulighed for styrketræning på de udendørs motionspladser som ruterne snor sig forbisamt udfordrende bakkeløb og sprint. Ruterne snor sig rundt i forskellige dele af kommunen, men særligt 10’eren giver mulighed for at udforske byen.

På Frederiksbergruterne er der både korte, medium og lange ture, og der er et spor til lige præcis dit behov, om du er til fast track, hill sprint eller zig-zag-løb.

Til de mere socialt orienterede er der opholdssteder og hashtags til sociale medier: Brug #Frederiksbergruterne, hvis du deler billeder på Facebook og Instagram.

Kort over ruterne – lige til at printe ud

Her kan du finde et kort for både 3’eren, 5’eren og 10’eren samt et oversigtskort med alle tre ruter:

Events, workshops, aktiviteter og meget mere

Følg med her på siden for nyheder om, hvad der sker ude på ruterne.

Se alle billederne fra indvielsen på Facebook

Nedenfor kan du se en kalendervisning for, hvornår der sker spændende ting på ruterne! DGI Storkøbenhavn vil løbende holde workshops og andre events på ruterne, som du kan blive en del af.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.