Museerne

Læs mere
Læs mere
Læs mere

Frederiksbergmuseerne 

  • Frederiksbergmuseerne består af

Cisternerne, Bakkehuset, STORM og Møstings.
Enhederne er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have, og tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre.

  • Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst under jorden. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand, og parkerne tilbyder de pauser, der skal til for at fordøje og krydre museumsoplevelsen; hvad enten det er legepladser, et kig til elefanterne i Zoo, en frokost i det grønne eller en bådtur på kanalerne i Frederiksberg Have.

 

  • Alle fire museer viser skiftende særudstillinger, har løbende arrangementer og tilbyder både omvisninger og byvandringer.
Læs mere

Byvandring.nu

På en kort vandring fra Runddelen til Rådhuset oplever vi Frederiksbergs historie gennem en række steder og fortælling. Fra oldtiden med gravhøje og kultsted, bondelandet, Kongeligt jagtdomæne og lystslot, gennem aleen med de lystige etablissementer og frem til dagens grønne storby.

Undervejs i historien optræder konger, kunstnere og andet godtfolk. Vi starter ved Runddelen med en lille tur ind i den romatiske Frederiksberg Have, og forsætter op langs Allégade, hvor man kan mærke den landlige fortid. Det gamle Frederiksberg har været hjem for hollandske bønder, fornemme landliggere og alskens outsidere og originaler. De var alle med til at skabe et sted med sin helt egen ånd.

kontakt

byvandring.nu
telefon 28 44 02 55
paul@hartvigson.dk

Paul Hartvigson

I slutningen af 1800-tallet bevægede Frederiksberg sig fra at være et stykke landsogn til at være en selvbevidst storbykommune med 100.000 indbyggere. Det er symboliseret ved Rådhuset, hvor turen ender tæt på barer og spisesteder.

Turen tager 1,5 time. Pris pr. billet 100 kr.

Bestil billet:

https://billetto.dk/e/det-gamle-frederiksberg-med-byvandring-nu-billetter-442529

Byvandringer efter ønske.

Vi arrangerer også ture for private grupper, der kan finde sted overalt på Frederiksberg og nærmeste omegn.

Mulige ture er bl.a.

  • Frederiksberg Allé
  • Det Landlige Frederiksberg (Landbohøjskolen og omkring)
  • Bolig Bad og Revolution (omkring Aksel Møllers Have)
  • Højt Skum og andre spirituelle oplevelser (med øl og romsmagning.)

Vi kan tilpasse turen til firmaer, foreninger og familier. Der kan være Quiz og konkurrencer  inkluderet i turen, som passer til anledningen. Vi kan inkludere kaffepauser, sandwich eller restaurantbesøg.

Guidning på alle hovedsprog kan arrangeres.

Vi håndterer også større events. Grupper over ca. 25 personer deles mellem to guider.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.