Late Night Open på Gammel Kongevej

 

Gammel Kongevej bliver fredag den 1. november omdannet til en stor lokal og gratis fest. Og du er inviteret med. Mellem 17 og 21 åbner butikker og restauranter dørene op med masser af gode tilbud, goodiebags, gaver og smagsprøver. Og så vil der være både DJ og musik flere steder på gaden.

Hold øje med eventet her, der løbende vil blive opdateret med program for aftenen.

Vi glæder os til at se dig på Gammel Kongevej. Pssst, det er selvfølgelig helt gratis at deltage.

Udvalgte programpunkter:

skincare frederiksberg København

Elisabeth Gierus Skincare:
Kig forbi og oplev, hvordan du får en frisk og super sund hud.
Vi guider dig igennem nemme makeup tips, så du kan få en vellykket fest makeup til jul og nytår. De første 50 gæster, der kigger forbi os på Gl. Kongevej 171, får en skøn goodiebag med danske økologiske produkter fra Elisabeth Gierus Skincare samt kan der nydes et glas bobler og skøn musik.

Studio 130:
Studio 130 på nummer, ja 130, byder på et glas portvin og 10 % på alle smykker i butikken. Vi trækker samtidig lod om et gavekort på 500 kr. til butikken, så kig forbi og smid et lod i. Måske du blev den heldige vinder.

Comme Ça:
Gammel Kongevejs nyåbnede modebutik for kvinder i nummer 132 serverer gratis bobler og snacks hele aftenen. Der er rabatter på nye varer, og så kan man også udfylde sin helt egen ønskeseddel til jul, som man kan give videre – og så vil der være 10 procent på det køb indtil jul.

OLIVIERS & CO:
Her vil der være Provence-stemning, lækre smagsprøver, launch på limited edition O&CO gourmet-julekalenderen og gode tilbud på vores fantastiske olie-eddike kombinationer. Du kan smage på de nye økologiske gourmet-olier med nødder, frø og kerner eller på den fantastiske nye hindbæreddike. Hele aftenen vil det også være muligt at få en mini-olivenoliesmagning, hvor du kan smage på nogle af verdens bedste olivenolier og lære lidt om olie.

Reinh. van Hauen:
Her kan man hele dagen købe kaffe med 10% rabat og 200 g. småkager i kagedåse til 60 kr (normalpris 75).

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.