I Smallegade kommer vi som butiksejere ikke udenom, at den ”butiksdød” som er et problem i hele landet, også kan trænge sig på hos os. Mange mennesker har i dag et fritidsliv, hvor indkøb foregår på nettet. Derfor ved vi også, at lokalmiljøer skal have noget særligt at byde på, hvis det skal være attraktivt for den enkelte at komme på besøg.

I Smallegade er vi flere butiksejere, som har dannet et netværk. Her gør vi os umage for sammen at komme med ideer til hvordan både de lokale i området og turister får lyst til at besøge gaden.

Lige om lidt starter hjerternes fest julen, hvilket vi ser som en rigtig god anledning til at åbne vores butikker, og vi er derfor ca. 20 butikker, der åbner op og inviterer indenfor. Nogle butikker tilbyder i dagens anledning særlige tilbud, andre serverer gløgg & julelækkerier, og en byder børn og voksne indenfor til at skrive julekort.

Vi er meget bevidste om, at det er butikkerne, der skaber liv i byen, og at vi skal have noget særligt at tilbyde for at mennesker får lyst til at besøge gaden igen og igen

Vi ønsker selvfølgelig at Smallegade bliver ved med at være en hyggelig gade med liv og mange fine butikker og opfordrer derfor også Frederiksberg-borgere til at handle mere i vores fysiske butikker 

Vi glæder os til at møde børn & voksne, og vil også meget gerne høre fra Jer, hvis I har nogle gode bud på hvordan vi kan gøre Smallegade endnu mere hyggelig og attraktiv end den allerede er .

Så kig forbi vores butikker den 1. December, hvor vi holder åbent kl. 11.00-15.00. 

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.