Fotograf Mette Lyck

Isabella på sin nye cykel hygger sig med mor Celeste, mens far Svend arbejder på højtryk der hjemme, han hjælper med projekter bland andet for medecinal industrien 

Vil du være med til at dokumentere det, så kommer jeg forbi med min tele linse og fotografer dig/jer på afstand.
Skriv til mig på facebook eller send en SMS til 20118333.

Lidt om Mette Lyck

Jeg er en professionel portrætfotograf på Frederiksberg, med mere end 25 års erfaring. Jeg laver alt fra, baby-, konfirmations-, student-, bryllups-, og al portrætfotografering.

Jeg har fotograferet siden min spæde barndom og da jeg opdagede fotografering opdagede jeg også at jeg havde fundet min rette hylde. Jeg nyder at fotografere, og jeg synes det er fantastisk at kunne skildre folk i deres liv og se dem nyde livets milepæle, forevige dem er så skønt.

Som fotograf bliver jeg nærmest inviteret indenfor i forskellige hjem, også selvom fotograferingen foretages i mit studie eller ude i naturen – jeg sørger for rådgivning så billederne passer til de forskellige hjem og de forskellige familier, store som små. Jeg synes det er vigtigt at vi som fotografer kan lave endnu flere spændende billeder og vise kunderne hvad billeder kan.

Jeg har lavet rigtig mange børn og familie billeder og hos mig laver man den slags billeder hvor der grines og leges, rigtige hyggelige billeder hvor de ikke bare kigger ind i kameraet. Anderledes og stemningsfyldte billeder er nok en af kendetegnene ved mit arbejde.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.