Billetter 150,00 kr.

Tlf: 38869067

————————————————————————–

Feridah Rose, der ALTID gør os helt glade i låget og bløde om hjertet, indtager atter scenen på Bartof Station!Med base på Frederiksberg og stærke musiktraditioner fra Uganda har den karismatiske sangerinde, Feridah Rose fundet form og personligt udtryk til sin musik. Til koncerter er bandet et charmerende og smittende bekendtskab, der har sat sig for at give publikum en opløftende, musikalsk oplevelse.

Afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd groet fra dybe rødder i Østafrikas røde jord sammen med musikalske input fra gospel og reggae. Med ørehængende melodier og forførende stemme er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.

 

Selvom du måske stadig skal sidde ned, er der garanti for at bandet sætter fut i din fredag aften med en god begivenhed, hvor hele familien kan være med.

Line up:

Feridah Rose: vokal

Jamil Oskarson: bas

Morten Ærø: trommer

Mads Nørgaard: guitar

Lasse Storgaard: keys

Ayi Solomon: percussion.

Se også www.feridahrose.dk og www.facebook.com/feridahrosedk

 

KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

Dagens Gryde: En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45 Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

 

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.