Frederiksberg Have
04.09.2021 

      Billetter : GRATIS

       Tlf: 3520 6262

—————————————————————–

Nu er det igen blevet muligt at opleve kulturbegivenheder i selskab med andre, og det markerer DR med en kæmpe hyldest til fællesskabet og den danske sang.
D. 4. september kl. 20 er Johannes Langkilde og Katrine Muff atter klar til at byde publikum og seerne indenfor til en aften, hvor fællessang igen er i fokus.
Denne gang bliver fællessangen akkompagneret af et gigantisk kor, når flere tusinde publikummer får mulighed for at synge med fra plænen ved Frederiksberg Slot.
Arrangementet er et samarbejde mellem DR, ALSANG og Frederiksberg Kommune, hvor Frederiksberg Haves smukke og historiske omgivelser danner ramme om aftenen.
Sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester vil en række af landets dygtige artister og kor i fællesskab med danskerne synge kendte sange
Arrangementet er gratis og bliver selvfølgelig gennemført efter gældende coronaregler.

Fællessang – Højskolesangbogen

Højskolesangbogen byder på en masse forskellige temaer og muligheder for fællessang. Syng bogen fra den ene ende til den anden, eller dyk ned i temaer, der passer til årstiden, tidspunktet eller stemningen.

Skolerne byder ind til fællessang, fællesspisning og gode samtaler

Danske højskoler, friskoler og efterskoler inviterer til kulturmøder og fællesspisning i projektet Syng, spis og snak. Med udgangspunkt i 30 skoler fordelt i hele landet er projektets ide at sprede glæden og værdien ved fællessang i hele samfundet.

Syng de nye sange

I alt 151 nye sange har fundet vej til Højskolesangbogens 19. udgave. Det er både danske, udenlandske, nyskrevne og gamle sange, som du nu kan slå op på og synge. De danske indslag byder blandt andet på sange af Iben Krogsdal, Stine Pilgaard, Sys Bjerre, TV2, C.V. Jørgensen, Janne Mark, Nephew og Lars Lilholt – for blot at nævne nogle få. 

Til de sangglade

Højskolesangbogen byder på et væld af temaer, der sætter ord på og musik til menneskelivet. Mellem bogens 33 morgensange og 38 aftensange kan du synge om ”Tro”, “Liv”, ”Sprog og ånd”, “Frihed og fællesskab”, ”Året”, ”Danmark”, ”Norden”, ”Kærlighed”, ”Folkeviser og ballader”, og ”Historien”.

 • Vigtig information

  • Alle Frederiksberg Haves normale indgange vil også denne dag være åbne.
  • Cykler må IKKE tages med ind i Frederiksberg Have. For sikkerhedens skyld, skal du benytte de anviste områder til Cykelparkering.
  • Havens normale toiletter er åbne.
  • Der er ingen salg af mad og drikkevarer i anledningen af dette arrangement.
  • Har du billet, så følg skiltningen. Der kan opstå lidt kø. Følg servicepersonalets anvisninger.
  • Coronapas skal IKKE fremvises til udendørs stående offentlige arrangementer.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.