Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JESPER THILO, JACOB FISCHER & ANDREAS MØLLERHØJ – MAINSTREAM – COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2022

juli 4 @ 3:00 PM - 5:00 PM

DKK150

Tre generationer i én trio

Jesper Thilo: Tenorsaxofon, Klarinet
Jacob Fischer: Guitar
Andreas Møllerhøj: Kontrabas.

Tenorsaxens mester og grand old man, Jesper Thilo spiller bedre end nogensinde – ikke mindst i samspil med to yngre kræfter, der i den grad kan spille op til ham. Jesper er en institution i dansk jazz og en af de meget få solister af international topklasse Danmark har fostret.

Jacob Fischer er en generation yngre men bestemt et kendt ansigt på jazzscenen. Han har i mange år været en af de flittigste musikere i Danmark, og mange har nok hørt ham med Svend Asmussens kvartet, som han spillede med i over 15 år eller de mange tusinde koncerter med bl.a Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.
I dag har han fuld gang i en international karriere med turneer i både USA og Japan med amerikanske topmusikere som Scott Hamilton, Warren Vaché og Harry Allen.

Et af de helt store talenter fra den yngre generation af danske jazzmusikere er kontrabassisten Andreas Møllerhøj, der binder det hele sammen med sit bundmusikalske og humørfyldte spil.

Tre generationer i samme band, der vil plukke det bedste fra deres enorme fælles repertoire i jazzens evergreens og fortælle historier fra de mange år i musikkens verden og de mennesker, der har betydet noget for dem.

Danish “King of the tenor” Jesper Thilo still in charge at 81, meets two strong rhythm players from the younger generations, in a repertoire of select standards and stories from a long life in Jazz.

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
3:00 PM - 5:00 PM
Pris:
DKK150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://bartofcafe.dk/?c=1

Arrangør

Bartof cafe
Telefon:
38869067
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Bartof Sation
Solbjergvej 3
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
38869067
Se Sted hjemmeside

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.