Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BJARKE FALGREN QUARTET FEAT

juni 3 @ 8:00 PM - 10:00 PM

$160

Vigtigt!

Kom i rigtig god tid! Vi begynder til tiden!

Kære gæster

Dette er den udsatte koncert fra 11/12-21.

Bjarke Falgren Quartet

Mange fremhæver den prisvindende og 4-dobbelte grammyvinder Bjarke Falgren som en spillemand, der som få kan få sin 300 år gamle sigøjnerviolin til nærmest at tale og bringe smil og følelser frem med sit udtryksfulde spil. Svend Asmussen betragtede derfor også Bjarke som sin naturlige arvtager og bestemte, at Bjarke som den første skulle modtage “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.

Debutudgivelse

Bjarke udtrykker selv, at hans musik har haft brug for at modne og lagre, før han har følt sig klar til at udgive sin første plade som solist – men nu er tiden kommet. Midt i Coronatiden gik kvartetten i studiet for at indspille musikken, og i sommeren og efteråret 2020/foråret 2021 vil han turnere og præsentere musikken med kvartetten bestående af nogle af Skandinaviens ypperste musikere: Janus Templeton(trommer), Morten Lundsby(kontrabas) og Henrik Hallberg(guitar).

Sammen forløser de på bedste vis Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse, til det virtuose, legende og rå-swingende udtryk. Musikken tager udgangspunkt i jazzen og er krydret med elementer fra en verden af musik, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde.

Bjarke udtaler selv:

For at sige det rent ud så er det her det bedste orkester, jeg nogensinde har haft, og jeg kan simpelthen ikke få armene ned… Musikken og sammenspillet er ekstremt nærværende, legesygt, kraftfuldt, lyrisk, dynamisk, farlig, varmt og proppet med kærlighed og karisma! Musik lige efter mit hjerte!!!”

MAD

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt og creme fraiche. Retten er ikke stærk-stærk.

Køkkenet åbner 18.15. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest kl.19.00, så vi kan nå at afvikle maden inden koncerten. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Hvis du kommer senere end 19.00, kan du ikke få madbilletten refunderet eller byttet.

Detaljer

Dato:
juni 3
Tidspunkt:
8:00 PM - 10:00 PM
Pris:
$160
Begivenhed Kategori:

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.