Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BILLY CROSS – SOLO – BLUES/ROCK/ROOTS

juni 17 @ 8:00 PM - 10:00 PM

DKK120

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:
Online billetsalg slutter en time før koncertstart. Vores erfaring med Billy Cross fortæller, at billetterne ofte bliver revet væk, så vi anbefaler forsalg.

Efter sine snart 30 år i musikbranchen har den karismatiske new yorker med den karakteristiske guitarlyd stadig en stor plads i danskernes musikalske hjerte. Det skyldes ikke mindst, at Billy Cross formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener – fra blues til rock og fra New York til Nykøbing Falster.

Få kan som Billy Cross levere et liveshow, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, klichéfri rock’n’roll, som Vor Herre skabte den, og ballader så inderlige at selv englene får gåsehud. Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er lige så uforfalsket og smittende, som da Bob Dylan blev betaget af Billy Cross i slutningen af 70erne og efterfølgende inviterede Cross med i studiet for at indspille 2 plader og turnere verden rundt.

Billy Cross har igennem 3 årtier været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor musikere & bands som Doctor Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger alle har nydt godt af Billys unikke tilgang til musikken. Men det er på livescenen, at talentet og erfaringen kommer stærkest til udtryk, og når Billy bliver sluppet løs her, så handler det ganske enkelt om at sikre sig pladsen lige foran scenen.

Nu spiller Billy også solokoncerter med stor succes. Musikken krydres med farverige historier fra 40 år i musikbranchen. Solokoncerterne er begivenheder af sjælden entusiasme og dyb kulturel forståelse for den amerikanske musiktradition fra 1927-2017.

Vi anbefaler forsalg til denne koncert og minder om at komme i GOD tid!

MAD:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt og creme fraiche. Retten er ikke stærk-stærk.

Køkkenet åbner 18.15. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest kl. 19. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Hvis du kommer senere end 19, kan du ikke få madbilletten refunderet eller byttet.

Detaljer

Dato:
juni 17
Tidspunkt:
8:00 PM - 10:00 PM
Pris:
DKK120
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://bartofstation.dk/#

Sted

Bartof Sation
Solbjergvej 3
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
38869067
Se Sted hjemmeside

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.