fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

A VERY BIGBAND FEAT. MIRIAM MANDIPIRA – COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2022

juni 26 @ 3:00 PM - 5:00 PM

DKK 250

I dag kan I lytte til et de bedste bigbands i hovedstadsområdet på Stationen!

Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Bands både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit ”A Very Bigband”, som har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med mange forskellige solister – f.eks. Benjamin og Marie Carmen Koppel på Valby Jazzfestival igennem de sidste par år. Orkestret optræder også jævnligt med sangeren Bobo Moreno og andre solister.

Den forrygende soul-, jazz- og bluessangerinde, Miriam Mandipira, er i dag solist. Hun har den charme, power og evne, der skal til for at synge et big band op, og hun fortryller ALTID sit publikum!

I dag optræder hun med A Very Bigband under ledelse af Ole Kock Hansen. Bigbandet har med stor succes optrådt på Bartof Station mange gange med solister som Jesper Thilo, Ann Farholt, Benjamin Koppel, Bobo Moreno, Cæcilie Norby, Mads Mathias m.fl.

Se også www.averybigband.dk

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

Line up:

Thomas Walbum: Klaver

Thomas Maintz: Guitar

Jonathan Woelck: Bas

Lars Storck: Congas

Peter Whitta: Trommer.

Musikerne i ”Some Handsome Men” har alle mange års erfaring med at spille på den danske jazzscene. Samtidigt har de hver især (og sammen) interesseret sig for bl.a. brasiliansk og afrikansk musik og fri improvisation.

I ”Some Handsome Men” smelter alle disse musikalske retninger og inspirationer sammen til et sammenhængende udtryk, hvor der lægges vægt på at få musikken til at leve gennem et råt, svingende groove. Et groove der udbygges og tages i forskellige og uforudsigelige retninger gennem fælles improvisationer. Forvent at komme til at høre en heftig og overraskende blanding af latin, afro, og jazz.

Udover deres engagementer med danske musikere har ”Some Handsome Men” indspillet og spillet med navne som:

Andy Sheppard, Jonathan Kreisberg, Scott Colley, Jonathan Blake, Bob Moses, Aaron Parks, Bergens Big Band, Ari Hönig, Sizao Machado og Vuzi Kuhmalo.

Mad:

Tapas tallerken: En tallerken med forskellige hapsere, grønt og brød.

Vegetartærte med lille salat.

Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.15. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

Ingen bordreservering.

Detaljer

Dato:
juni 26
Tidspunkt:
3:00 PM - 5:00 PM
Pris:
DKK 250
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://bartofstation.dk/#

Sted

Bartof Sation
Solbjergvej 3
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
38869067
Se Sted hjemmeside

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.