jewellery på Frederiksberg

 

10 % OFF

Beskrivelse

Design, håndværk og kvalitet

I 1988 åbnede min far og jeg vores første butik i Rødovre Centrum. Fra første dag lagde vi vægt på smukt design, godt håndværk og høj kvalitet.

Vores sortiment var fra starten et godt mix af eget design og danske/udenlandske leverandører som Ole Lynggaard, Georg Jensen, Niessing, Chr. Bauer m.fl.

Efter en lidt tøvende start kom der virkeligt gang i hjulene og i 2000 udvidede vi med endnu en butik på Frederiksberg, og allerede da internettet var i sin spæde start kom der en internetshop til.

I dag har vi over 30 ansatte, eget guldsmedeværksted, 3D-design og in-house fotograf.

Ca. 50 % af alle smykker der bliver solgt i vores butikker er eget design, de sidste 50 % består primært af kendte brands fra ind- og udland.

Vi fremstiller mange specialopgaver på vores værksted; lige fra idéoplæg til færdigt smykke, eller omforandring af gamle smykker til nyt, tidssvarende design. Så har du/I en idé til et nyt smykke, som kom glad forbi og få en snak med mig om, hvordan den kan realiseres.

Vi er meget miljøbevidste i vores virksomhed og arbejder derfor primært med re-cyclede metaller. Derfor opkøber vi guld, sølv og platin og affinerer disse metaller, således at de kan genanvendes til smykkefremstilling.

Jeg håber meget at se dig i en af vores forretninger og ønsker du en personlig snak med mig, er du velkommen til at sende mig en mail på helle@guldsmeddirks.dk

Helle Gerd Dirksen

Guldsmed Dirks

Besøg

Adresse:
Gl. Kongevej 168
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: lukket

Web:
www.DirksDesign.com

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/guldsmeddirks
www.instagram.com/guldsmeddirks

Kontakt:
Tlf: +45 33 21 17 22 i butikkens åbningstid
E-mail: web@guldsmeddirks.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.