Windsor Fisk

Beskrivelse

Windsor Fisk  (Peter Bangs Vej 87 )

Det er efterhånden blevet slået fast med syvtommersøm, at det er sundt at spise fisk. Men det skal også være sjovt for kunderne at besøge fiskehandleren. Det er grundtanken hos Windsor Fisk. Her er indehaver Rasmus Petersen og hans højre hånd Martin Maric hver dag på udkig efter de vildeste og bedste produkter fra den maritime verden til de danske spiseborde.

Kan du se, at det er en Vesterhavs-torsk?

Rasmus Petersen står foran dagens udvalg af fisk, der ligger på parade i et tykt lag af is i vinduet. Fiskehandleren har et smørret grin i hele hovedet. Kunden får en gratis lektion i elementær fiske-kending. Det lærte vi ellers i folkeskolen. Prøv at se de store muskler den har hen over ryggen. Det er ikke sådan en forkølet torsk fra Østersøen…
Man skal ikke være i butikken i mange minutter, før man ved, at Rasmus’ hjerte banker for fisk. Eller rettere – det banker entusiastisk for de gode fisk – de gode råvarer. Og så skal det være sjovt. Måske er det derfor, både han og makkeren Martin har en stråhat på hovedet – selv om det er december.
Hvorfor vi har stråhat på? Det er fordi, vi ikke går med slips, griner Rasmus, der har været indehaver af Windsor Fisk på Frederiksberg i fire år. Rasmus og Martin har travlt med at gøre dagens leverancer klar, så de præsenterer sig bedst muligt i butikken. Der er mildest talt iskoldt i butikken, men de to drøner rundt i korte ærmer. I baglokalet står en kæmpe gryde med krabbekløer og koger.

 

Enzo

Besøg

Adresse:
Peter Bangs Vej 87
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag :     10.00-17.30
Lørdag & Søndag:     Lukket

Web:
www.windsorfisk.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/Windsor.Fisk

Kontakt:
Tlf: +45 38 87 60 65
E-mail: butik@windsorfisk.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.