Wedo Gammel Kongevej

Beskrivelse

Du vil blive mødt af varme, smil og råvarer i alle regnbuens farver på Wedos allerhyggeligste restaurant i hjertet af  Frederiksberg – et stenkast fra rådhuset og kort gåafstand til Frederiksberg Have. Her kan du i hjemlige omgivelser med høje stuepaneler nyde et måltid mad ved stemningsfyldte langborde, i vinduet med kig til livlige Gammel Kongevej, eller udenfor på gaden eller terrassen i gården – om vinteren med tæpper og varmelamper. Vi sørger for hyggen – kigger du ind?

I Wedos restauranter kan du få det samme lækre udvalg af friske, sunde råvarer, der giver dig balance i hverdagen. Menuen er den samme i alle restauranterne, men de har hver deres særpræg og lokale rødder, der blandt andet betyder, at vi støtter projekter i nærområdet og har flere faste kunder.

Uanset om du besøger os i Kødbyen, Valby, Vanløse, på Frederiksberg eller Østerbro, vil du opleve et udvalg af farverige råvarer og en smilende Wedo-familie, der byder dig velkommen. Kig indenfor til en varm skål suppe eller en fyldig, frisk salat, som vores salatdesignere kreerer til dig af økologiske og lokale råvarer præget af sæsonen. Nap en juice med på farten, eller nyd en god kop kaffe med hjemmebagt brød eller sødt. Hele menuen kan du bestille online i vores app eller i restauranterne. Vi glæder os til at se dig.

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 176

1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-søndag 10.00-21.00

Web:

www.wedogreens.com

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 35 36 93 36
E-mail: feedback@wedogreens.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.