Visit Carlsberg

Carlsberg Visitor Centre lukker i det
nuværende set-up

Læs mere her

 

 

Visit Carlsberg

 

Kom og besøg et levende vartegn, hvor du kan bruge alle dine sanser. Lugt til ingredienserne i øl, se smuk arkitektur, smag den verdensberømte øl fra Carlsberg i mange varianter og hør om, hvad der gemmer sig bag Carlsberg-navnet. Det er bare 20 minutter fra Rådhuspladsen.

Øl væg-til-væg

Det hele begyndte i midten af 1800-tallet, hvor Gamle Carlsberg nu ligger. Gå på oplevelse i ølhistorien i en labyrint af de oprindelige produktionsrum. Her kan du også opleve en af verdens største samlinger af uåbnede ølflasker fra hele verden. I Brand Store kan du supplere din egen ølsamling.

Heste på arbejde

Besøg de store bryggerheste i Visit Carlsbergs stalde og se dem blive gjort klar til dagens arbejde. Inkluderet i din billet er en kort hestevognstur omkring middagstid, hvis vejret tillader det.

Ølsmagninger og guidede ture

På Visit Carlsberg er der aktiviteter hele dagen. Deltag i en omvisning rundt blandt de gamle bryggeribygger eller i en af ​​vores ølsmagninger, hvor du får meget mere at vide om typer af øl og deres smag. Derudover har Visit Carlsberg events hele året – fra Carlsberg Friday Bar hver fredag i sommermånederne til et rustikt julemarked. Tjek Facebook for kommende Carlsberg-events.

Frokost og shopping

Nyd din frokost i vores hyggelige Jacobsen Brewhouse & Bar med en af ​​de længste barer i København. Her serveres frokost i nordisk brasserie-stil og øl med udsigt over de skinnende kobberkedler. Den officielle Carlsberg Brand Store byder på alt fra øl til solbriller, ikoniske plakater og modetøj fra Carlsberg.

HESTEVOGNSTUR I CARLSBERG BYEN

Tag med på en hyggelig hestevognstur, hvor vores firbenede ambassadører vil vise dig de bedste sider af Carlsberg Byen. En tur i hestevognen varer cirka 15 minutter, og hestene vil tage dig med forbi nogle af de smukke, ikoniske bygninger, der har været med til at forme Carlsberg Byen i langt over 100 år.
Hestevognsturene kører løbende fra kl. 12:00 til 14:00 hver dag (ture kan blive påvirket af vejret) og er inkluderet i entrébilletten.

Visit carlsberg

Besøg

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 11
1799 København V

Åbningstider:
May-September 10.00-18.00
October-December 10.00-17.00

Web:
www.visitcarlsberg.com

Facebook / Instagram:
facebook.com/visitcarlsberg

instagram.com/visitcarlsberg

Kontakt:
Tlf: +45 33 27 13 98
E-mail: visit.carlsberg@carlsberg.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.