fbpx

Velorbis

Beskrivelse

“Kør med stil” -Velorbis fødtes af jagten på en topkvalitets bycykel i klassisk stil og ikonisk designæstetik, der afspejlede elementerne i verdenskendt dansk design og cool københavnsk cykelkultur. Christian Linde & Kenneth Bødiker, firmaets grundlæggere, kunne ikke finde, hvad de søgte efter i cykelindustrien, så de besluttede at designe deres egen by-pendlercykel. I dag fortsætter Velorbis med at forbedre sit design af bycykler i klassisk stil og andre livsstilsprodukter efter at have studeret stilfulde, mandlige og kvindelige københavnske cyklister i et antal år og efter at have lyttet til deres problemer og behov. Velorbis understøtter global, urban bæredygtighed og grønne transportinitiativer, og dets mål er at opmuntre så mange mennesker som muligt til at adoptere en stilfuld, tohjuls tilgang.

VORT NAVN – Ordet VELORBIS® er et registreret varemærke under EU, US og kinesisk lov og er sammensat af ordene “VELO”, som betyder “cykel” på flere europæiske sprog og ordet “ORBIS”, som er ordet for “drejning eller bevægelse” på latin. En enkelt kendsgerning til at huske. Læg trykket på “O” ved udtale af vort navn.

VORT LØVEVÅBENSKJOLD – Det er det samme med vort Velorbis løvevåbenskjolslogo, som det er med vore cykler – vi har en lidenskab for det at udmærke sig – hvilket er afspejlet i alt, hvad vi gør. Våbenskjoldet inkorporerer vigtige oplysninger. De 2 løver symboliserer de to grundlæggere af Velorbis, som begge har Løven som deres stjernebillede. Kronen symboliserer det faktum, at grundlæggerne begge kommer fra kongedømmerne Danmark og Sverige.

Hos Velorbis ønsker vi at være majestætiske i alt, hvad vi gør, og således har vi designet vore cykler til at være ultravenlige med en afslappet kørestilling for at give et majestætisk udsigtspunkt til at overvåge trafikken fra og se omgivelserne.

Vi mener det, når vi siger: Velorbis – Kør med stil.

Besøg

Adresse:
Peter Bangs Vej 59

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:

Mandag: LUKKET

Tirsdag: Click & Ride (elcykler) eller Showroom efter aftale

Onsdag: Click & Ride (elcykler) eller Showroom efter aftale

Torsdag: 10.00 – 17.00

Fredag: Click & Ride (elcykler) eller Showroom efter aftale

Lørdag: 10.00 – 14.00

BEMÆRK VI HAR IKKE VÆRKSTED PÅ PETER BANGS VEJ 59

Web:
www.velorbis.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 38 11 22 77
E-mail: info@velorbis.com

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.