The Coffee Collective

Beskrivelse

Kom med i kollektivet!

Vi ønsker at skabe exceptionelle kaffeoplevelser for vores gæster. Baristaen er den vigtigst del af den mission. Vores hold består af mange nationaliteter, aldre og personligheder. Det der binder os sammen er vores fælles passion for at brygge kaffe, holdarbejde, service og etisk kaffehandel.

Hos os kan du forvente et professionelt og passioneret arbejdsmiljø. Da vi handler direkte med kaffeproducenterne kan du lære om, hvad der foregår i de kaffedyrkende regioner og hvordan arbejdet der påvirker kaffens smag. Vi har regelmæssige workshops og hvis du har lyst til at konkurrere har vi faciliteter, udstyr og viden at dele.

Vi kigger efter baristaer der er motiverede og vil yde den bedste kundeservice. Tidligere erfaring er et plus, men lysten til at lære, arbejde hårdt og skabe en god oplevelse for vores gæster er vigtigere.

Vi søger folk med masser af energi, venlighed og evnen til at fokusere.

Lige nu (april 2018) søger vi deltidsbaristaer til vores kaffebarer og en sommer-deltids kontorassistent. Læs mere om “Sommerjob – deltids kontorassistent“.

For alle stillinger, send dit resumé og CV til job@coffeecollective.dk. Angiv venligst hvilken stilling du søger, samt hvornår du ønsker at tiltræde. Da stillingerne har tiltrædelse i sommermånederne, vil vi også gerne høre om dine sommerplaner.

Minimums alder for ansættelse er 18 år. Dansktalende er foretrukket, men hvis du har meget erfaring me at arbejde med kaffe kan flydende engelsk også accepteres. Hvis du er international ansøger er en valid arbejdstilladelse et krav når du søger.

Direct Trade

Når du ser Direct Trade logo’et på en pose af vores kaffe, ved du, at følgende to kriterier er opfyldt: 1. Producenten er betalt minimum 25% over Fair Trade prisen. 2. Vi besøger producenten hvert år.

The Coffee Collective

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 34 B
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag 07.30-19.00
Lørdag 09.00-18.00
Søndag 10.00-18.00

Web:
www.coffeecollective.dk

Kontakt:
Tlf: +45 6015 1525
E-mail: mail@coffeecollective.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.