TEXTUR

 

Beskrivelse

TEXTUR er en designbutik med et nøje udvalg af beklædingsdesign, tilbehør, designvarer og unikke vintagefund. Indretningen og sortimentet afspejler tidsånden, uden at gå på kompromis med tanken om en bæredygtig livsstil. Butikken fungerer som et værksteds- og tegnestuefællesskab, hvilket giver mulighed for en levende købsoplevelse, hvor man kan følge med i tilblivelsen af nogle af varerne og møde designerne.

Bag TEXTUR står rumdesigner Anina Rasmussen, som har mange års erfaring med at skabe indretning- og farveløsninger for  både private og erhverv. Hendes tegnestue har i de senere år specialiseret sig i løsninger med genanvendelse af eksisterende inventar. Anina blev uddannet i 1984 på Designskolen som dengang lå på Falstersvej  kun et stenkast fra TEXTURs lokaler.

Værkstedslokalet huser hendes datter beklædningsdesigner Signe Anina Richter Rasmussen, som er uddannet ved Tekstildesign, -håndværk og Formidling i 2016. Signe skaber med Signe Anina Design beklædning og accessories med fokus på håndværk, kvalitet og holdbarhed. Alle materialer er valgt med en bæredygtig tilgang til produktion og stil, og alt fremstilles i værkstedet hos TEXTUR.

 

Textur

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 69
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Tirsdag-fredag 11.00-17.00
Lørdag 10.00-13.00

Web:
www.textur-shop.dk

Facebook / Instagram:
Textur-shop

Kontakt:
Tlf: +45 40 710 720
E-mail: Info@textur-shop.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.