fbpx

Sunshine

Beskrivelse

Hos Sunshine Nails & Beauty kan du slappe af fra dagens stress, blive forkælet og genfinde ro og harmoni for eksempel under en afslappende luksusansigtsbehandling, spa-manicure eller en dejlig spa-pedicure behandling.

Vi byder velkommen til skønhedsbehandlinger med hudplejeprodukter fra verdenskendte Exuviance.

Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.

Hudplejesystemet er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos forbrugere, som ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres. Hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler. Dette giver huden en sundere udstråling og resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

Besøg

Adresse:
Peter Bangs Vej 55
2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
Tirs – fre kl. 10.00 – 18.00
Lørdag kl. 9.00 – 16.00
Søn & man lukket

Web:
www.sunshinenails.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45  28 15 72 70
E-mail: info@sunshinenails.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.