fbpx

Styleroom

Beskrivelse

DRØMMER DU OM EN DAG MED DIN EGEN PERSONLIGE STYLIST

eller blot om den helt rigtige, nye frisure til hverdag, bryllup eller fest? Er du til det tidløse eller trendy-eller har mod på at være først med noget helt nyt. Det ville glæde os, at byde dig velkommen i salon Styleroom på Frederiksberg.

Kom og få en total makeover, en klipning, farvning eller en kreativ og flot håropsætning med make-up til bryllup og fest. Hos BeritKloster kan du læne dig tilbage, lade storbylivet passere forbi og nyde en personlig behandling i afslappende omgivelser.

KLIP OG HÅRSTYLING
Dit hår er med til at udtrykke din personlighed. Vis hvem du er. Vi finder frem til din stil og type og klipper, farver og styler efter de allernyeste internationale teknikker og trends.

BRUDE- OG FESTFRISURER
Festfrisurer og brudeopsætning med makeup er et af BeritKloster’s specialer. Til store fester må frisure, makeup og påklædning gerne danne en festlig, flot og personlig helhed.
Og bruden selv skal naturligvis være brylluppets strålende midtpunkt.

PERSONLIG STYLIST
Forkæl dig selv med en total makeover der understreger dine stærke sider og udtrykker din personlighed. Tilbring nogle timer med en personlig stylist og få styr på din stil. Sammen gennemgår vi din garderobe, udvælger det vi vil satse på og går på shopping. Dit hår bliver klippet, farvet og stylet, og du får lagt makeup. Når dagen er omme har du fået masser af tips og ideer til tøj, hår og makeup – og et nyt og fantastisk look.

ANSIGTSBEHANDLINGER
Vi fører det eksklusive mærke la biosthetique, hvor du kan nyde en ansigtbehandling mens du får farvet hår, en hygge dag med veninden eller før du skal til en festlig lejlighed. Skræddersyet til dig, din hud og dit behov.

styleroom

Besøg

Adresse:
Frederiksberg Allé 54, st.
1820 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag Lukket
Tirsdag kl. 09.00-19.00
Onsdag kl. 10.00-17.00
Torsdag kl. 08.30-16.30
Fredag kl. 09.00-16.00
Lørdag 09.00-14.00
Søndag Lukket

Web:
www.styleroom.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/styleroomdk

Kontakt:
Tlf: +45 35 36 16 98
E-mail: MAIL@BERITKLOSTER.DK

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.