fbpx

Sokkelund

Beskrivelse

Sokkelund Café og Brasserie på Smallegade

Sokkelund Café & Brasserie er at finde på SmallegadeFrederiksberg, og på denne café finder du en ægte pariserstemning med et menukort spækket med franske lækkerier.

Franske fristelser

Moules frites, steak tartare, hummer, chevre chaud – Menukortet boltrer sig i franske fristelser! I det hele taget emmer caféen af parisercafé med en indretning i fransk brasserie-stil og tætpakkede borde både indenfor og på fortovet udenfor.

Med bordene udendørs er caféen desuden det perfekte sted at nyde en bid mad eller lidt at drikke, når vejret viser sig fra sin gode side.

Kendt Café-Burger

Sokkelund har i mange år været kendt for deres gode burger. Der er mange forskellige varianter at vælge imellem – både bacon & cheese, tatarburger, kyllingeburger og tun & avokado burger.

Burgerne serveres i klassisk Sokkelund stil med pommes frites og dyppelse til i form af aioli og bearnaisesauce. Er du mere til en ’lettere’ side dish, så kan du også vælge en grøn salat med dressing af krydderurter.

Morgenmad og brunch

Til de morgenfriske serveres der også morgenmad og brunch på Café Sokkelund. Her er både pandekager, omeletter, croissanter, croque madame, skyr med bær og alle mulige andre lækre morgenmadsfavoritter. Så hvis du vil starte dagen godt, er Sokkelund stedet! De slår dørene op kl. 08.00 mandag til fredag og lader jer sove lidt længere i weekenden, hvor åbningstiden er 09.30.

Manden bag

Sokkelund er ejet af Martin Hildebrandt, som er kendt som kaffe-ekspert og som manden bag Cafe Europa på Amagertorv, hvor han var direktør i hele 16 år.

Café for voksne

Sokkelund Café & Brasserie er for voksne mennesker, hvilket vil sige, at selvom børn også er velkomne, så sker det på de voksnes præmisser. Af hensyn til andre gæster finder du derfor ikke grædende eller larmende børn her, og herudover findes der ikke barnestole og puslebord.

 

Sokkelund

Besøg

Adresse
Smallegade 36
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Mandag-Torsdag – 8.00 – 23.00
Fredag – 8.00 – 24.00
Lørdag – 9.30 – 24.00
Søndag – 9.30 – 22.00

Web
www.cafe-sokkelund.dk

Kontakt
Tlf: +45 38 10 64 00

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.