Smykbar

SMYKBAR er grundlagt i oktober 2020 af mor og søn, Nina og Noah Middelboe.

Med SMYKBAR vil vi gerne give alle mulighed for at være kreative & skabe et rum for nærvær og fællesskab i smukke omgivelser.

Smykbar“Når jeg har gang i et kreativt projekt giver det mig en stor ro indeni og jeg kan koble totalt af; det synes jeg, er vildt rart og det vil jeg gerne give videre til andre gennem SMYKBAR.

Jeg lavede smykker allerede da jeg var 7 år og genoptog interessen i 2019. Idéen til SMYKBAR kom da jeg brugte en del tid på både at lave smykker hjemme og hænge ud på café med mine venner. Derfor fik jeg ideen til at skabe et sted, hvor jeg både kan være kreativ og sammen med mine venner.

I en verden hvor vi bombarderes med indtryk tilbyder SMYKBAR en ramme for samvær og fordybelse. Her kan vi mødes fysisk med nogen vi holder af. Sanse rummet og de smukke materialer – selv opleve, berøre og skabe egne smykker i god kvalitet.

Netop fordi det er et smykke, der betyder noget særligt og er helt unikt for den, der har skabt – eller fået – et SMYKBAR-smykke, så tror vi på, at man er mere glad for og stolt over det. At man vil passe bedre på det. At det får en længere holdbarhed end lignende typer ”fast fashion”-smykker.

SMYKBAR har etableret de første smykkecaféer i Danmark på Frederiksberg og Østerbro i København. SMYKBAR åbnede i Aarhus i december 2022 og åbner i Odense i juni 2023.

På SMYKBAR kan alle kan skabe et smukt og unikt smykke. Uanset om du er kreativ i forvejen eller ej. Vi har masser af inspirationssmykker i caféen & på vores Instagram-profil.

Du får udleveret alt hvad du skal bruge i baren – og vi hjælper dig rigtig godt i gang. Vores priser består af en grundpris (149-199 kr.) med mulighed for tilkøb af ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng.

Hvad koster det på SMYKBAR? Et typisk besøg på SMYKBAR bliver ca. 300 kr. pr. person inkl. smykke og en drikkevare fra caféen. Den endelige pris afhænger af dit valg af ægte perler og vedhæng.

Alle metaller i massivt 925 sterlingsølv eller massivt 925 sterlingsølv med 18 karat forgyldning. Med andre ord: god kvalitet! Du får +100 forskellige perler i alle farver inkluderet i prisen. Derudover kan du tilkøbe ægte ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng. Pris for tilkøbsperler er typisk 5-40 kr. pr. stk.

Sådan gør du

1

Vælg om du vil lave et armbånd, en halskæde, ankelkæde, øreringe eller en mavekæde. Vælg lås i sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv.

2

Vælg frit mellem +100 forskellige farver perler. Du kan også tilkøbe ferskvandsperler, ædelstene og vedhæng i baren.
I baren kan du også få hjælp til at designe dine egne vedhæng til fx øreringe.

3

Få inspiration fra vores mange smykker i caféen & på Instagram. Det er ikke teknisk svært – vær blot forberedt på at der er mange valgmuligheder.

4

Vi bliver glade, hvis du har lyst til at dele dit besøg på SMYKBAR. Tag os meget gerne med @smykbar og #smykbar

5

Du kan købe en fin SMYKBAR smykkeæske til dit smykke – eller bære smykket med det samme.

* Minimumsalder: 8 år – stille babyer er meget velkomne *

* Pas godt på dine smykker. Undgå at bade og sove med smykkerne *

Vi glæder os til at se dig!

Vi tilbyder også, at du kan lave mere avancerede smykker på vores vikle-workshops – læs mere her.

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 152A
1850 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag: 14.00-21.00

Onsdag: 12.00-19.00

Torsdag: 12.00-19.00

Fredag: 12.00-19.00

Lørdag: 10.00-19.00

Søndag: 10.00-19.00

Web:
www.smykbar.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 53 600 335
E-mail: frederiksberg@smykbar.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.