Smykbar

SMYKBAR er grundlagt i 2020 af mor og søn, Nina og Noah Middelboe.
Med SMYKBAR vil vi gerne give alle mulighed for at være kreative & samtidig skabe et rum for analogt nærvær og fællesskab i smukke omgivelser.
“Jeg har haft mulighed for at udfolde mig vildt og frit kreativt siden jeg var helt lille, og kreativitet har altid været en vigtig del af mit liv. Når jeg har gang i et kreativt projekt giver det mig en stor ro indeni og jeg kan koble totalt af; det synes jeg, er vildt rart og det vil jeg gerne give videre til andre gennem SMYKBAR.

Der er ikke så mange muligheder for at lave noget kreativt for unge – det meste er for mindre børn. Mine venner betyder alt og vi elsker at hænge ud i byen sammen. Derfor fik jeg ideen til at skabe et sted, hvor jeg både kan være kreativ og sammen med mine venner”
— Noah Middelboe, founder og creative director
NoahMiddelboeSMYKBAR.jpg
NinaMiddelboeSMYKBAR.jpg
“Jeg var vild med idéen fra første øjeblik! Mange har det jo sådan, at det kunne være hyggeligt at gå ud og lave noget sammen – og ikke blot drikke kaffe. Eller give en personlig gave til nogen, man holder af. SMYKBAR giver os allesammen muligheden for både en sanselig oplevelse og nogle smukke smykker, som betyder noget særligt”.

“Professionelt har jeg har altid elsket at udvikle projekter sammen med folk, der ikke ligner mig selv. Det kommer der noget fedt ud af. Det har vist sig, at Noah og jeg er gode business-partnere sammen – måske netop fordi vi har helt forskellige livserfaringer og kompetencer. Vi har også et stærkt netværk blandt smykkekunstnere og andre kreative mennesker – og vi er konstant på tæerne, når det gælder nye trends. ”
— Nina Middelboe, founder og CEO

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 152A
1850 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag: lukket

Tirsdag + torsdag : 14.00 – 21.00

Onsdag + fredag : 14.00 – 18.00

Lørdag + søndag : 10.00 – 18.00

Web:
www.smykbar.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 89806505
E-mail: mail@smykbar.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.