smalle vine

Beskrivelse

Smalle Vine har fokus på alt, hvad der er godt, inden for vinens verden. I særdeleshed USA og Australien har vores bevågenhed.

Spændende vine!

De fleste vine, der finder vej til biksen på Smallegade, er lavet af folk, der syntes, det skal være sjovt at drikke vin og ikke en kompliceret affære. Det betyder IKKE at vores vine ikke kan være store vine, tværtimod repræsenterer de ofte noget af det bedste fra det område, de kommer fra.

Det betyder blot, at du kan være sikker på, vinen smager godt, når du kommer hjem med den, og at du ikke behøver at lægge den væk i flere år, før den kan drikkes.

En Nichebutik

Smalle Vine er en nichebutik (læs smal) – ingen tvivl om det. Det betyder ikke kun, at langt de fleste vine vi sælger, kun kan fås hos os, men også, at vores vine samtidig repræsenterer noget af det lækreste label-design inden for vinflasker.

Etiketter!

Hos os er det helt okay, at vælge en vin ud fra etiketten og det kan du også trygt gøre, da indholdet altid er i top.Ingen vine kommer ind i butikken, hvis den ikke kvalitetsmæssigt er i orden. Omvendt finder gode vine med jævnt hen kedelige etiketter, sjældent vej ind og dem kan du jo alligevel også få alle andre steder.

Ikke billig – ikke dyr

Vi sælger ikke billig vin, men heller ikke rigtig dyr vin. 90% af de vine vi sælger ligger i et prisleje på 80 til 200kr. Det meste er egen import, men vi samarbejder også med andre importører og du kan være sikker på, at vi kører med nogle af markedets skarpeste priser både nationalt og internationalt.

Enzo

Besøg

Adresse:
Smallegade 24
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag: 11.00 – 17.30
Tirsdag: 11.00 – 17.30
Onsdag: 11.00 – 17.30
Torsdag: 11.00 – 17.30
Fredag: 11.00 – 18.30
Lørdag: 11.00 – 15.00
Søndag: Lukket

Web:
www.smallevine.dk

Facebook / Instagram:

www.facebook.com/Smalle-Vine
www.instagram.com/smallevine

Kontakt:
Telefonnr.: 42470442
Mobil nr.: 22876025
E-mail: info@smallevine.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.