Skønne Fødder

Beskrivelse

Fedt er noget, man fryser væk

Ud over de klassiske fodbehandlinger har Skønne Fødder på Rolighedsvej stor succes med fedtfrysning. Når fedtcellerne fryses, forsvinder de for altid, og så er det farvel til deller og tykke lår.

Det er egentlig ganske simpelt: Kroppens fedtceller består hovedsageligt af vand. Når de nedkøles, krystalliserer de og går herefter i stykker. Allerbedst: De kommer ikke igen.

Fedtfrysning er de seneste år blevet en populær metode til at fjerne genstridige fedtdepoter, som ikke går væk, selv om man fx spiser sundt eller går på slankekur.

Hos Skønne Fødder på Rolighedsvej tilbyder Julie Vilhelmsen hendes team fedtfrysning, og kunderne er vilde med behandlingen:

”I USA ser vi allerede, at fedtfrysning er godt på vej til at erstatte fedtsugning. Det er en virkelig effektiv metode til at ramme fx BH-deller, mavedeller og fedt på overarmene – alle de steder, der virkelig volder folk problemer,” fortæller hun.

Ud over fedtfrysningen tilbyder klinikken naturligvis også de klassisk fodbehandlinger: Neglebehandling, paraffinbad, scrub, peeling og alt, hvad der ellers skal til for at få ’skønne fødder’.

Julie Vilhelmsen og hendes team sørger altid for at forene velvære, god tid, lækre omgivelser og grundige behandlinger i et afstressende miljø.

Skønne fødder logo

Besøg

Adresse:
Rolighedsvej 19
1958 Frederiksberg C

Åbningstider:
Fleksible åbningstider i alle klinikker,
samt lørdag åbent efter aftale

Web:
www.skoennefoedder.dk

Facebook / Instagram:

www.instagram.com/skoennefoedder
www.facebook.com/skoennefoedder.dk

Kontakt:
Tlf: +45 35 37 35 87
E-mail:

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.