San Marco JUNIOR

Beskrivelse

Velkommen til dig, der læser med her. JUNIOR er det tidligere kendte italienske spisested SAN MARCO, der siden 1984 har været ejet af familien Zangrando med italienske papa Belisario ved roret.

Restauranten var oprindeligt ejet af Belisario Zangrando, som kommer ud af en storfamilie fra Venedig. Han er opvokset i en lejlighed ved Rialto-broen ved siden af det berømte fisk-og grønsagsmarked. Forestil jer, hvordan det hver morgen er at vågne og lytte til det klukkende vand i kanalerne, mærke kasserne med fisk og grøntsager blive bumpet mod jorden, mens de mange råb gjalder gennem gyderne og de handlendes sikre blik udser sig delikatesserne. Glæden ved gode råvarer blev grundlagt for Belisario her.

Som 15-årig begyndte han at arbejde i restaurationsbranchen. Den første læreplads fik han i Venedig, hvor han gennem sin uddannelse udi tjenergerningen, lærte den ædle kunst at behandle alle gæster ligeværdigt og med respekt, uanset om de var opvasker eller dronningen af Saba.

Sidenhen blev han sulten på livets mange facetter og rejste Europa tyndt for at lære sprog. Da han var 21 år, blev han lokket til Danmark, for at se nærmere på de smukke, danske piger. Hans bror, Paolo, havde fundet sig en smuk dansk blondine, som han havde mødt i Venedig og siden giftet sig med. Belisario fik job på Royal hotel i København. Her ville skæbnen, at han mødte den smukke, danske Susanne, som den dag i dag, er hans livs kærlighed.

I starten af 80’erne satsede han alt – tog lån i huset og købte en luset café på Christianshavn sammen med en italiensk ven. Her åbnede de en ægte Italiensk restaurant, Vivaldi, med rødternede duge og ægte italiensk stemning.

Belis Kitchen

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Hverdage fra 10-23
Fredag & Lørdag fra 10-23:30
Søndag fra 10-21:30

Web:
www.sanmarcojunior.dk

Facebook:
facebook.dk/sanmarcojunior

Kontakt:
Tlf: +45 33 24 95 76
E-mail: kontakt@sanmarcojunior.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.