Saigon Quan

 

Beskrivelse

Vietnamesisk Restaurant

På Godthåbsvej ligger en lille autentisk vietnamesisk restastaurant, hvor du kan spise godt til billige penge eller tage maden med hjem.Efter at danskerne har fået øjnene op for Vietnam som rejsemål, er den vietnamesiske mad blevet populær. Vietnamesisk mad er lækker og mere fedtfattig end mange af de thailandske og kinesiske retter. Som en af de få vietnamesiske restauranter i København, har Saigon Quan på Godthåbsvej valgt udelukkende at sætte autentiske retter fra det sydlige Vietnam på spisekortet, modsat mange andre steder, hvor man også har en række halvkinesiske retter på menuen.Kommer du fra Falkoner Allé, finder du Saigon Quan på højre hånd efter Aksel Møllers Have.

Pho-suppen
At det vietnamesiske køkken er blevet et hit blandt københavnere, som gerne vil spise sundt, selvom de spiser ude, skyldes ikke mindste Pho-suppen, der er en nudelsuppe, som er et helt måltid i sig selv. Suppen stammer fra Nordvietnam. Den kan f.eks. indeholde kogt oksekød, kødboller, rå æg eller rejer, serveres med en tallerken tilbehør, så du kan tilpasse den dine egne smagsløg ved at tilsætte flyfriske vietnamesiske krydderurter, frisk chili, chilisauce og østerssauce.

En anden specialitet er rismelspandekager, som du selv ruller om svinekød, oksekød eller kongerejer, som er marineret og serveret med friturestegte skalotteløg, vietnamesiske krydderurter, icebergsalat, og sursød chilisauce. Af andre eksotiske indslag kan nævnes salat med lotusbladestilke og sprøde fyldte Banh Xeo-pandekager.

En god tommelfingerregel er, at droppe kaffen og desserten, når man er på etnisk restaurant, men det er værd at prøve den vietnamesiske iskaffe med kondenseret mælk og en af de tre desserter. F.eks. Ché Thâp Cam er lavet af grønne og røde bønner i sukkerlage med gele-dimser og knust is. Den har en lidt speciel konsistens, men smagen fejler ikke noget.

Øl passer fint til vietnamesisk mad. Prøv f.eks. den vietnamesiske Saigon Export på 4,9 procent, som er lys og let i smagen.Restauranten har også et take away-menukort, som er lidt mindre en restaurantens spisekort. Du kan f.eks. ikke få Pho-suppen med hjem.

 

saigon quan

Besøg

Adresse
Godthåbsvej 48
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Mandag 16.00 – 22.00
Tirsdag Lukket
Onsdag-Lørdag 16.00 – 22.00
Søndag 12.00 – 22.00

Web
facebook.com/pages/Saigon-Quan

Kontakt
Tlf: 28 48 16 57
Email: saigonquan@hotmail.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.