Rue153

”Der  skal  jo  også  være  seje  ting  til  de  store  børn”

I Rue 153 sælger Annette Finseth lækkert tøj til børn i alderen 7 til 16 år. Her er bl.a. Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard og Zadig & Voltaire, for børnene vil gerne have smart tøj ligesom de voksne.

Det startede egentlig i nummer 153 på Gl. Kongevej, men sidste år flyttede Rue 153 ind i større lokaler hos naboen i nr. 155. Trods nummerforvirringen har Annette Finseth valgt at beholde navnet. For frederiksbergforældrene kender godt Rue 153, og deres børn gør det absolut også.

”Jeg har fra starten ville lave et sted, som var 100 % dedikeret til de store børn. De gider jo ikke kigge på barnevogne og ammepuder. De vil have super sejt tøj, så de kan se tjekkede ud i skolen,”fortæller Annette Finseth. Blandt mærkerne i butikken findes både Tommy Hilfiger, Finger in the Nose, Christina Rohde og danske Grunt. Der er også lækre sko fra Lacoste og Karl Lagerfeld, og så er der seje sko og støvler fra Dr. Martens, som igen er in.

Ud over tøjet har Annette Finseth fundet en masse lækkert tilbehør til både piger og drenge. Det gælder alt fra coffee table-bøger, seje cykellygter og powerbanks med emojis til sovebriller fra Holistisk Silke og andre accessories, der er gode at have i tasken.

De voksne kan også købe glutenfri vingummi, bæredygtige drikkedunke og madkasser i metal. De fleste forældre vil nemlig gerne passe godt på miljøet – og samtidig give de sunde værdier videre til deres store, dejlige børn.

Enzo

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 153
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag – onsdag 11.00-17.30
Torsdag-fredag 11.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: Close

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/Rue153

www.instagram.com/rue153.dk

Kontakt:
Tlf: +45 4076 2279
E-mail: annette@rue153.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.