Røverkøb HC Ørstedsvej

Beskrivelse

20 ÅR MED KVALITETSMALING TIL
GODE PRISER
Hos Røverkøb Farvehandel finder du mere end 2500 gør-det-selv-produkter inden for maling, gulvpleje, stuk, tapet, værktøj og meget mere.
Siden åbningen af vores første butik i 1995 har vi været i konstant ekspansion. Vi har i dag over 20 butikker i Storkøbenhavn samt en landsdækkende webshop, så hele Danmark kan få glæde af vores gode priser. Se mere her: www.roverkob.dk
————————————————————
FØLG OS PÅ FACEBOOK
Her på siden får du tips til fornyelse af hjemmet, rådgivning om gør-det-selv-opgaver, konkurrencer med gode præmier og masser af super tilbud!
Vi vil også meget gerne høre dine spørgsmål og kommentarer, som vi sidder klar til at besvare på hverdage mellem kl 8.30 og 16.00.
————————————————————
ET PAR RETNINGSLINJER FOR SIDEN
Alle er velkomne til at dele indhold på siden. Husk blot at holde en gode tone 🙂 Vi forbeholder os ret til at fjerne indhold, der kan tolkes som: reklame, spam, racisme eller uvedkommende for Røverkøb Farvehandel
————————————————————
KONKURRENCEREGLER
Alle konkurrencer på vores Facebook-side udskrives af os – Røverkøb A/S.
Hvem kan deltage?
Har du en personlig Facebook-profil, kan du deltage i vores konkurrencer på Facebooksiden. Husk blot at deltage inden for det angivne tidsrum for konkurrencen. Efter sluttidspunktet for en konkurrence er det ikke muligt at deltage.
Hvordan får man svar, hvis man har vundet?
Når konkurrencen er udløbet, trækker vi en tilfældig vinder blandt alle deltagende. Vinderen får direkte besked fra os via en Facebook-besked. Hvis du som vinder ønsker at modtage din præmie, skal du besvare denne besked inden for et bestemt tidsrum og videregive dine kontaktoplysninger, så vi kan sende præmien til dig. Overholder du ikke tidsfristen, vil vi udtrække en ny vinder. Vi kan kun udlevere/sende en præmie til en person med samme navn som angivet på Facebook-profilen. Dine kontaktoplysninger behandles selvfølgelig helt fortroligt og vil ikke blive brugt til markedsføring.
Vores konkurrencer er hverken sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. 

Besøg

Adresse:
H. C. Ørsteds Vej 40
1879  Frederiksberg C

Åbningstider:
Man-Fre: 10:00-18:00
Lør: 9:30-16:00
Søn: lukket

Web:

www.roverkob.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 38 10 85 09
E-mail: webshop@roverkob.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.