RIKKE GRAVENGAARD

Beskrivelse

Alle de produkter som du ser på denne hjemmeside er blevet skabt ud fra ønsket om at kreere små, unikke samlinger af strikkede beklædningsgenstande med fokus på detalje, farverige mønstre og garner.

Garnet er indkøbt eksklusivt fra de bedste farvere i verden, som bl.a. omfatter Japan, USA, Irland og Italien. Alle er af høj kvalitet, og hovedparten af dem er håndfarvet, for at give det helt rette udtryk. Garnerne har deres eget liv og når de omsættes til design danner de deres egne mønstre, der ikke er set før. De taler til alle sanser og er levende i deres former og stil.

Med mærket Rikke Gravengaard-Copenhagen udfordres den gængse opfattelse af strik. Spændende håndfarvede garner, originale design og mønstre får nyt liv i alt fra trøjer til kjoler. Med små kollektioner af høj kvalitet sættes håndværket og færdigheder i spil på nye måder. Alle produkter er unikke og findes kun i meget få antal.

Det fornyende design og uforlignelige brug af farver kommer til udtryk i kollektioner, der bryder med konventioner om hvad strik er og kan, og sætter en ny standard for strik som beklædning.

Om Rikke Gravengaard-Copenhagen

Mærket er designet af mode og strikkedesigner Rikke Gravengaard, uddannet fra Central Saint Martins i London i 2000. Rikke’s vision med at skabe strik, er at opfordre kvinder til at vælge den livsstil, som de virkelig ønsker – med mere farve og glæde i hverdagen.

Rikke har efter sin uddannelse arbejdet for internationale designere som Anna Sui i New York, Knit 1 i Brighton og Jørgen Simonsen, Paris. Derudover har hun lavet udvikling og produktion af strik for bl.a.Ole Yde, Annhagen, NN07 og Maikal Tawadros. I Danmark har hun desuden udarbejdet kostumer for Danmarks Radio’s Kostume afdeling, undervist på BBC design skole og arbejdet hos Mørkegaard designs.

Enzo

Besøg

Adresse:
Smallegade 26b
2000 Frederiksberg 

Åbningstider:

Saturday 10am–2pm

 Sunday: Closed

 Monday: Closed

 Tuesday: Closed

Wednesday: 11am–5:30pm

Thursday: 11am–5:30pm

Friday :11am–6pm

Web:
www.rikkegravengaard.com

Facebook / Instagram:

instagram.com/rikkegravengaardcph/
facebook.com/rikkegravengaardcph/

Kontakt:
Tlf: +45 28 43 60 08
E-mail: RIKKE@RIKKEGRAVENGAARD.COM

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.