San Marco JUNIOR

Beskrivelse

San Marco JUNIOR trækker rødder fra den tidligere italienske restaurant San Marco, som blev grundlagt af Belisario Zangrando i 1984. San Marco JUNIOR ejes og drives af sønnen Marc Zangrando og hans trofaste personale, som har arbejdet på stedet i mange år.

Atmosfæren er personlig og intim, og maden er ukrukket og afslappet – men af høj kvalitet i brasserietradition; men med et tvist af Italien for at være tro mod stedets historie.

Omgivelserne er hyggelige og indbydende og ligger i hjertet af Frederiksberg. Råvarerne er friske, ærlige og nøje udvalgte efter sæsonen. Oplevelsen? Den er som et ægte brasserie med et italiensk tvist – hvor man har lyst til at blive og drikke en ekstra god kop kaffe og få en hyggelig snak med personalet.

Med servering fra kl. 10 morgen til 22 aften favner JUNIOR det meste af dagen og sætter gæsten i centrum med kulinarisk kvalitet og personlig service i husets bedste ånd.

Det er ikke lige til at se…. Men vi kan huse op til 90 personer og har afdelinger i forskellige plan. Vi er særlig stolte af ”Falkonerstuen” der kan rumme 20 personer og er den skønneste location til det mindre selskab.

Vi ligger centralt på Frederiksberg – lige over for Falkonersalen og tæt på Frederiksberg metro.

 

restaurant frederiksberg København

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Hverdage fra 10 – 23
Fredag og Lørdag 10 – 23:30
Søndag fra 10 – 21:30

Web:
www.sanmarcojunior.dk

Facebook / Instagram:
Instagram.com/sanmarcojunior

Facebook.com/sanmarcojunior

 

Kontakt:
Tlf: +45 33 24 95 76
E-mail: kontakt@sanmarcojunior.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.