Madklubben

Beskrivelse

Hvis du ikke i forvejen kender til Madklubbens restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer..

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan også besøge den indbyggede cocktailbar enten før, efter eller helt uafhængigt af middagen.

 Gran Torino på Nørrebro ved Sortedam Dossering serverer vi italienske antipasti, skønne pizzaer og delikate desserter. Restauranten ligger på første parket ud til søerne, og byder indretningsmæssigt på et mix af enkelt, dansk design, brugte tomatdåser, pensionerede karruselheste og et stort vindue, der lader dig følge med i kokkenes arbejde.

I foråret 2017 udvidede vi for første gang Madklubben-familien til en helt ny kommune: Frederiksberg. Hos Madklubben Frederiksberg bliver du budt velkommen i elegante omgivelser i intet mindre end en gammel togstation. Restauranten serverer livretter af høj kvalitet lige i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Biografen og Metrostationen.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid, og vores gæster vil som de første blive opdateret her på Madklubbens Blog om nyheder, tilbud og andet godt. Trænger du til appetitvækkende inspiration, kan du også følge med ovre på restauranternes fælles Instagram-profil. Vi håber, du kan lide det!

Kærlig hilsen,

Anders Aagaard + Madklubben & Co.

madklubben

Besøg

Adresse:
Solbjergvej 6
2000 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag-Søndag

Frokost 11:30 til 15:00

Aften 16:00 til 0:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)

Web:
www.madklubben.dk/frederiksberg

Facebook / Instagram:
facebook.com/madklubbenfrederiksberg

Kontakt:
Tlf: 38 41 41 70
E-mail: frederiksberg@madklubben.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.