fbpx

Restaurant Frederiks Have

Beskrivelse

Hos Frederiks Have har vi den fornøjelse, at kunne præsentere et sted hvis historiske baggrund strækker sig over en begivenhedsrig periode gennem det sidste århundrede. Selve huset er cirka 130 år gammelt, og har siden hen været centralt for mange forskellige foretagender. Fra 1899 var det primært anvendt som vognmandsforretning, men for godt og vel 70 år siden blev huset i ca. 1938 indviet i restaurationsbranchen.

I kølvandet af Danmarks befrielse efter 2. Verdenskrigs afslutning, havde en gren af modstandsbevægelsen ”Frit Danmark” kontor over restaurantens nuværende lokaler.  Gennem tiderne har huset også været genstand for bl.a. Den Kongelige Porcelænsfabrik (i dag Royal Copenhagen Denmark), hvor damerne malede på paptallerkner, som de solgte. Efterfølgende har huset dannet ramme for flere forskellige værtshuse, som f.eks. Villa Caféen og Virginia Bar. Det er således ikke mere end 16 år siden, at Frederiks Have var et værtshus, hvor uddelingen af øretæver og lignende ikke var usædvanligt.

I 1992 får restauranten for første gang navnet “Frederiks Have” af restauratørparret Annie og Bent Olsen, hvor stedet skiftede til mere trygge og varme omgivelser. Denne tradition er således blevet videreført af os, da vi i dag står som ejere af Frederiks Have. Vi ønsker alle en god oplevelse – og velbekomme.

Med 2 svenske og 2 danske kokke bag gryderne, afspejles menukortet naturligt i det nordiske køkken. Her anvendes der altid friske råvarer fra Danmark eller Norden, blandt andet Søren Wiuff i Lammefjorden og Grefsta fra Gotland. Råvarerne Tilberedes med omhu helt fra bunden

Hos Frederiks Have sætter vi ære i nye præcise tilberedningsmetoder, ligesom der også arbejdes med at udvikle nye teknikker. Dette medfører en høj kvalitet i vores menuer, som ændres månedligt.

Besøg

ADRESSE
Smallegade 41 (indgang via Virginiavej)
2000 Frederiksberg

ÅBNINGSTIDER
Mandag – Lørdag
Frokost 12:00 – sidste ordre 14:30
Aften 17:30- sidste ordre 21:30

Søndag
Lukket

WEB
www.frederikshave.dk

SOCIALE MEDIER

KONTAKT
Tlf.: 38 88 33 35
Email: info@frederikshave.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.