REMANIUS VISION

Beskrivelse

Med vores nye klinik i København kan vi tilbyde alt under samme tag. Du finder os i hjertet af Frederiksberg, lige ved Frederiksberg Rådhus – Gammel Kongevej 179, ca. 4 minutters gang fra Frederiksberg Metro. Hvis du kommer i bil: Der er langtidsparkering i Falkoner P-hus tæt på Frederiksberg Centret. Der er nedkørsel til P-huset på Sylows Allé, som er en sidevej til Falkoner Allé. Der er ca. 4 minutters gang til klinikken fra P-huset.

Klinikken i København tilbyder synsundersøgelser, tilpasning af alle typer kontaktlinser, lækre briller, forundersøgelser til NoCut øjenlaser og linseskifteoperation for at korrigere synet uden brug af kontaktlinser eller briller. Selve øjenoperationerne foregår på Vårda Øjenklinik i Malmø.
Her bliver du mødt af den nyeste teknik samt et professionelt og venligt personale. Vores optometrist MPH på Frederiksberg, Michelle Odberg, har erfaring siden 2009 med tilpasning af special-kontaktlinser, undersøgelser for refraktiv kirurgi og øjensundhedsundersøgelser.
Du kan derfor føle dig tryg og forvente
 det absolut bedste resultat.

Velkommen hos os!

 

Enzo

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 179
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-15.00

Web:

www.remaniusvision.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 33 23 30 10
E-mail: info@remaniusvision.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.