fbpx

Recykel

Beskrivelse

”Det er jo egentlig bare en racercykel i forklædning”

På Tullinsgade bag Værnedamsvej har Stefan Milani i 12 år bygget lækre cykler ud af de bedste materialer. Perfekt til alle dem, der gerne vil cruise igennem byen med stil. Men når du træder i pedalerne, går det altså hurtigt.

Det udtales egentlig [ri:’saikl] – eller som ’recycle’ på engelsk. På dansk skrives det blot Recykel. Bag navnet gemmer sig lækre, håndbyggede cykler fra Stefan Milanis værksted på Tullinsgade. Her er alle komponenter af højeste kvalitet.

”Egentlig startede min makker og jeg med at renovere gamle cykler. Hurtigt fandt vi ud af, at vi hellere ville lave vores egne. I dag har vi vores helt egen kollektion til både kvinder og mænd. Stellene fremstilles på en gammel stålrørsfabrik, og resten håndbygges her i Tullinsgade”, fortæller Stefan Milani.

Der kan være mange grunde til at købe en håndbygget cykel: Designet er lækkert, og signalværdien er stor. Men for Stefan Milani handler det især om geometrien:

”Vores stel er lavet af stålrør i meget høj kvalitet. Det betyder, at det er virkelig velegnet til bytrafik, men du kommer altså også pissehurtigt frem. Faktisk er det jo en racercykel, der ligner en bycykel. Folk bliver altid overrasket over, hvor hurtigt den kører.”

Når du køber en cykel hos Recykel, er der altid 10 års garanti på stellet. Samtidig er der også fri service – det er en del af kundeplejen. Hvis kæden skal strammes op, kommer du bare forbi.

Og så er der naturligvis designet, som er lækkert og minimalistisk: Douce farver blandet med den naturlige glød af ægte læder.

Kunderne er vilde med det. ”…men vi er altså ikke designnørder,” pointerer Stefan Milani, ”vi har bare fundet en stil, som passer godt virkelig ind i den skandinaviske æstetik.

Vi vil jo gerne lave det, som kunderne kan lide.”

En cykel hos Recykel koster fra ca. 7.500 kr. Butikken forhandler også lækre lædersadler og andet tilbehør. Alle modeller kan laves custom made. Det kræver blot, at man slår et smut forbi Tullinsgade 10 eller www.recykel.dk.

Recykel_logo

Besøg

Adresse:
Tullinsgade 10
1618 København V

Åbningstider:
Mandag – lukket
Tirsdag – 15.00 – 17.30
Onsdag  – lukket
Torsdag – lukket
Fredag  – 15.00 – 18.00
Lørdag Gademarked- 9.00 – 16.00
Søndag – lukket

Web:
www.recykel.dk

Facebook / Instagram:
facebook.com/Recykel

Kontakt:
Tlf: +45 31 38 42 58
E-mail: mail@recykel.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.