Rack Buddy

Beskrivelse

RackBuddy er etableret af Martin Heinze og Lasse Nielsen, to danske herre i 30erne, som altid har haft en drøm om at starte deres egen virksomhed.

Det hele startede i slutningen af 2013, hvor Martin og Lasse byggede deres første tøjstativ i en lille garage i Næstved. Martin havde gennem længere tid forsøgt at finde en stabil og åben garderobeløsning, der kunne passe til hans nye hjem og de modeller der var på markedet var enten ustabile eller smagsløst design. Martin vendte sine problemer med Lasse og de besluttede sig for selv at bygge et tøjstativ i vandrør. Mere end tilfreds med resultatet besluttede de sig for at designe flere stativer ud af vandrør og sælge dem til venner og bekendte. De investerede lige præcis nok i projektet til at kunne købe nye forsyninger og finansierede derefter kommende projekter fra deres salgs fortjeneste.

Efterspørgslen steg og Martin og Lasse opdagede hurtigt, at deres produkt havde et stort potentiale. De tog derefter udfordringen op fuldtid og RackBuddy blev skabt. Da de dengang lancerede deres hjemmeside havde de ikke turde drømme om, at de blot to år senere skulle stå med en hjemmeside på 4 sprog og deres eget RackBuddy showroom i hjertet af Frederiksberg.

Med en succesfuld position i Danmark er RackBuddy nu ved at tage udfordringen op i resten af Europa.

VORES IDÉ

RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem.

Dit tøj udtrykker, hvem du er! Ofte bruger du en masse tid, penge og overvejelser på det nye tøj, der skal i garderoben. Hvorfor så skjule det i et skab og eventuelt glemme det, hvorfor ikke vise det frem og integrere det i din indretning? Du udvælger også omhyggeligt veldesignede borde, stole og lamper, der passer perfekt ind i dit hjem, så hvorfor nøjes med en bøjlestang blot for praktiske årsager?

Vi mener, at designet af din garderobe og dets funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi dig robuste og veldesignede garderobeløsninger, som vil holde i lang tid og understøtte din individuelle stil og dit behov.

 

Rack Buddy

Besøg

Adresse:
Frederiksberg Alle 8
1820 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-17.00

Web:
www.rackbuddy.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 33 220 240
E-mail: INFO@RACKBUDDY.DK

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.