Purebaby

 

Beskrivelse

Hos Purebaby finder du et et bredt sortiment af de bedste økologiske produkter til dig og din baby. Du kan i ro og mag finde dine yndlingsprodukter og lægge dem i kurven – hos os har vi kun varer, som er af de bedste certificeringer og standarder.

Hos Purebaby vil vi gerne være med til at give dit barn den reneste start på livet. Derfor er det kun de mest økologiske og bæredygtige produkter på markedet, der kommer gennem nåleøjet hos os.

Purebaby er meget mere end en webshop. Purebaby består også af to butikker med adresser i København. Vi gør en dyd ud af at finde de bedste varer til den lille ny familie.

Vi hjælper meget gerne med at finde den perfekte gave til babyshower, barselsgaver, gaver til barnedåb eller fødselsdage.

Purebaby er et univers med nøje udvalgte økologiske babyartikler, babytøj og børnetøj. Alle varer er udvalgt efter at det skal være så økologisk og bæredygtigt som muligt. Vores babyudstyr omfatter alt lige fra sutter til dyner. Vores babytøj omfatter alt fra bodyer og sokker til lækker strik. Vores speciale er ubehandlet uld og vi har stort set alt i uld. Vi har et bredt udvalg af trælegetøj, trærangler og økologiske bamser. Vi har også et udvalg af økologisk tøj, naturlig kosmetik og plejeprodukter til mor. Alt kan købes i vores butikker eller online. Vi har hurtig levering med GLS på 1-3 hverdage.

Babytøj lige nu

Endelig er det forår og dagene bliver stadig længere og lysere. Det er vi rigtig glade for her hos Purebaby. Butikken er nemlig fyldt op med skønne, nye forårs- og sommervarer fra bl.a. Serendipity, Müsli by Green Cotton og Cam Cam. Vi håber I kan lide det lige så meget som os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med i, hvad vi laver.

purebaby frederiksberg København

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 39
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-torsdag fra 10-17:30
Fredag fra 10-18
Lørdag fra 10-15
Søndag lukket

Web:
www.purebaby.dk

Facebook / Instagram:
facebook.com/purebabydk
instagram.com/purebabydk

Kontakt:
Tlf: 3555 1161
E-mail: mail@purebaby.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.