Promenaden

 

Beskrivelse

Et lille stykke af Paris beliggende på den store Allé på det smukke Frederiksberg.Restaurant Promenaden er indrettet efter parisisk forbillede med stemningsfulde litografier og fotografier, hvide træpaneler, smaragdgrønne vægge, som tilsammen giver en varm velafbalanceret belysning. Maden har udgangspunkt i det franske køkken og sæsonens råvarer med inspiration fra hele verden. Menukortet byder både på en lang række retter i forretstørrelser, så du dermed kan kombinere din egen menu på kryds og tværs eller en 4-retters menu, som vi har sammensat for dig.Vinkortet er nøje sammensat med velsmagende vine, hvor smag og karakter smelter sammen med maden.

På Promenaden favner vi både en hurtig kop kaffe, en lækker morgenmad til dem, der har tid, en indbydende frokost og en aften fyldt med klassiske retter, en teatermenu til vores teatergæster – og naturligvis gode vine og lækre drinks i baren.Lige som hos vores søsterrestaurant, Sans Souci på Madvigs Allé, er det smagen, de lokale råvarer, det gode håndværk og masser af atmosfære, som indrammer den oplevelse, vi vil give vores gæster.

Med nænsom hånd har vi istandsat Promenaden, og vi har indgået et inspirerende samarbejde med kunstner og grafisk designer Troels Andersen, hvis illustrationer pryder både de smukke lokaler og vores visuelle kommunikation.

Vi slår dørene op for de morgenfriske fra kl. 8.30 i hverdagene, og vi byder på et menukort med et varieret udvalg at danske og franske klassikere, dagens plat du jour og et snackbræt, som vi serverer til k l. 23. Så om du vil nyde et snackbræt med kyllingerilette, rørt varmrøget laks og krabbesalat i baren, en velsmagende bøf i restauranten eller lækre moules frites i solen på Frederiksberg Allé, er helt op til dig.Du behøver ikke bordreservation, men vil du gerne reservere et bord, er du velkommen til at ringe til os på 22 70 79 00.Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Promenaden

Besøg

Adresse
Frederiksberg Allé 58
1820 Frederiksberg C

Åbningstider
Mandag til torsdag 12:00 – 23:00
Fredag & Lørdag12:00 – 24:00
Søndag 12:00 – 23:00

Web
www.promenaden1932.dk

facebook.com/Promenaden1932

Kontakt
Tlf: 22 70 79 00
E-mail: mail@promenaden1932.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.