Peter Beier Chokolade
Peter Beier Chokolade – Chokolatierbutik & chokoladelounge
Peter Beier:
Peter Beier er en anerkendt og hædret chocolatier uddannet i England, Frankrig, Belgien og Spanien.
Som 22-årig blev han udnævnt som chef for det navnkundige Magasin du Nord’s chokoladeproduktion.
Syv år senere, i 1996, besluttede han sig for at skabe sin egen produktion af chokolader af højeste kvalitet og stiftede virksomheden Peter Beier Chokolade.
Virksomhedens “state of the art”-produktionsfaciliteter ligger i dag på Ørsholt Gods nord for København.
Plantage:
Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt “Jord til Bord”-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne.
Vores chokolade er 100 % håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods.
Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen kakaoplantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme.
Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter af kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær af den danske muld.

Besøg
Adresse:
Falkoner Allé 43
2000 Frederiksberg
Åbningstider:
Mandag-torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-19.00
Lørdag 10.00-17.00
Søndag lukket
Web:
www.pbchokolade.dk
Kontakt:
Tlf: +45 3321 3300
E-mail: pb@pbchokolade.dk