PC-KLINIK

Beskrivelse

PC Klinik har eksisteret en del år og har i den tid oparbejdet et godt og solidt ry pga vores tilfredse og ofte tilbagevendende kunder. Vi ligger centralt i København, på Falkoner Alle (i nærheden af Frederiksberg Centret), hvor alle vores MAC og Pc reparationer, opgraderinger, serviceringer mv udføres. Vi har sit eget værksted hvor alle opgaver laves.

Vi er alle mere eller mindre afhængige af vores MAC eller Pc og det er irriterende og ærgerligt når teknikken ikke fungerer. Det er endnu mere irriterende og ærgerligt når man så skal vente flere dage for derefter at betale en halv bondegård for amatør-agtigt udført arbejde. Det kommer ikke til at ske hos PC Klinik. Vi er altid klar med høj kvalitet, professionel reparation og den bedste tid du kan få alt efter hvad vi skal lave for dig. Og selvfølgelig den bedste pris. Vi synes, at det er vigtigt at du er velinformeret om hvor lang tid det tager og hvad prisen bliver, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser.

PC Klinik udfører kvalitetsreparationer af Mac og PC og meget andet og vi hjælper både private og virksomheder. PC Klinik udfører alle sine opgaver med høj kvalitet og den bedste pris. Vi er din samarbejdspartner.

Om du er privat eller virksomhed, så er det PC Kliniks mission at give Danmarks bedste service til vores kunder. Vi ønsker at du skal gå herfra med en fornemmelse af at have fået udført et godt stykke arbejde.

PC Klinik finder altid den bedste løsning til dig og selvfølgelig den bedste pris. Vi bruger originale reservedele og prioriterer dette højt da uoriginale dele på længere sigt kan give andre tekniske problemer og i sidste ende blive en dyrere løsning for dig.

Besøg

Adresse:
Falkoner Alle 108

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00

Web:

www.pcklinik.dk

Facebook / Instagram:

 

Kontakt:
Tlf: +45 3535 2735
E-mail:kontakt@pcklinik.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.