fbpx

montgomery

”Man kan godt være café om dagen og vinbar om aftenen

Montgomery kan det hele: Hurtig morgenmad, lækker frokost, vin om aftenen og drinks i weekenden. Der er jo ingen grund til at lade sig begrænse.

Det startede egentlig på en tur til Barcelona. Katrine og Lars Bøje Pedersen så, hvordan de spanske caféer serverede morgenmad og frokost. Om aftenen blev de hyggelige vinbarer, og i weekenderne var der plads til musik og drinks. Hvorfor ikke omfavne det hele?

”Mange spørger sådan lidt forvirret om, hvem vi egentlig er,” fortæller Katrine Bøje Pedersen. ”Er vi café, kaffebar, vinbar eller cocktailbar? Sandheden er, at vi kan det hele på forskellige tidspunkter. Det er det, der gør Montgomery så unik.”

Parret bor selv et stenkast væk på Gl. Kongevej. Da de sidste år fandt lokalerne på Værnedamsvej, var de ikke i tvivl om, at Montgomery skulle ligger her:

”Miljøet på Værnedamsvej er noget helt særligt. I hverdagen er her hyggeligt og kreativt med lokale, der strømmer forbi. I weekenden rykker alle typer mennesker ind, der gerne vil suge til sig af stemningen. Her er masser af energi og puls,” fortæller Lars Bøje Pedersen.

På madsiden er især rugbrødsmadderne populære. De fås med æg og rejer, hønsesalat, avocado og rygeost – og der er hele tiden nye variationer. Herudover byder menukortet på suppe, sandwich, ost og charcuteri.

På vinsiden er det mere kærlighed end snobberi, der driver værket. ”Vores filosofi er, at vi serverer lækre vine til rimelige priser,” fortæller Katrine Bøje Pedersen. ”Vi elsker vin, men vi er ikke snobbede omkring det. Det skal være let og ligetil.

Enzo

Besøg

Adresse:
Værnedamsvej 18
1619 Frederiksberg C

Åbningstider:
Man:  14-22

 Tir-tor: 10-22  – Fredag  til  kl.  24

Lørdag  10-24

Søndag  10-18.

Web:
www.montgomerycph.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/montgomerycph

Kontakt:
Tlf: +45 33 21 46 50
E-mail:

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.