Mit Hjem er Mit Slot

Beskrivelse

MIT HJEM er MIT SLOT er messen der i 6 temaer forener boligindretning, blomster, kunsthåndværk, antikviteter, gastronomi, mode og velvære. Kom og vær med i Haveselskabets Have på Frederiksberg, når henved 175 udstillere for 23. år i træk præsenterer det bedste indenfor hver deres felt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den smukke gamle have.
God fornøjelse!

Bolig

På messen vises alt det, der kan give din bolig et personligt og unikt præg. Alle stilarter er med lige fra det klassiske look til det moderne design. Gå på opdagelse blandt vores mange danske og udenlandske udstillere og find lige det du mangler.

Have

Inspiration og idéer til din have er og har altid været en central del af MIT HJEM er MIT SLOT. Igen i år finder du et væld af produkter såsom havemøbler, højbede, krukker, redskaber og meget mere. Kom og lad dig inspirere til dit næste haveprojekt!

Kunsthåndværk

Hvis eget design og håndværksmæssig kvalitet er lige dig, så er du kommet til rette sted. På MIT HJEM er MIT SLOT finder du traditionen tro en lang række kunsthåndværkere, der præsenterer deres produkter af selvstændigt design og høj håndværksmæssig og kunstnerisk kvalitet.

Antik & vintage

Uanset om du er til klassiske antikviteter, vintage eller retro, så har du mange muligheder for at gøre et fund blandt messens mange spændende udstillere med alt fra eksklusive antikviteter til mere beskedne ”lopper”. Men vent ikke til den sidste dag, der er rift om de gode fund.

Mode

Vi har igen i år sikret, at du ikke går forgæves, hvis du elsker modetøj, smykker, tasker og sko. Vi har lagt vægt på at udvælge udstillere med tøj af eget design og produktion. Du vil finde standene med disse varer fordelt rundt i haven og på Runddelen.

Gastronomi

Som altid finder du et stort udvalg af delikatesser på vores messe. Oliven, tapenader, hjemmelavet syltetøj, te, specialøl, dejlige vine, og meget mere end det. Se, smag og lad dig inspirere til nye kulinariske udfoldelser i dit eget køkken.

Mit Hjem er Mit Slot

Besøg

Adresse:
Haveselskabets Have,Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Bolig- og havemessen 2018 afholdes d. 1.-5. juni
Dagligt fra kl. 10 til 18

Web:
www.mithjemermitslot.dk

Facebook / Instagram:

instagram.com/mithjemermitslot
facebook.com/mithjemermitslot

Kontakt:
Tlf: +45 30561760
E-mail: info@mithjemermitslot.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.