Mielcke Hurtigkarl

Beskrivelse

Mielcke Hurtigkarl ligger i en af ​​Københavns smukkeste kongelige haver. Det er en nysgerrig og stilfuld cabaret af gourmet eksperimenter, kunst og unikke designs skabt til en totaloplevelse. Design og kunst er en central ingrediens af oplevelsen og vores restaurant er udstyret med helt unikke værker af nogle af de mest fremtrædende kunstnere og designere har Danmark dannet i dette årti. En oplevelse for alle sanser.

Vores restaurant ligger i én af Københavns smukkeste oaser– i det smukke og eventyrlige ’Kongelige Danske Haveselskabs have’, som kan dateres tilbage til 1830. Med haven i centrum bringer vi alle sanser i spil og lader den definere vores køkken og indretning. Af respekt for de historiske omgivelser, har vi ladet naturen indtage rummet, hvor væggene prydes af blade og ukrudt. Vægge, lofter og toiletter er udsmykket af nogle af de mest prominente danske kunstnere og designere. Det siges, at djævelen ligger i detaljen, men således også det guddommelige.

Mielcke Hurtigkarl er beliggende på Frederiksberg ved Frederiksberg Have i Det Kongelige Danske Haveselskab, en af verdens ældste og smukkeste haver. Som noget helt unikt vi har også vores egen urte- og blomsterhave her, som er en essentiel del af vores køkken og daglige liv i restauranten. Vi har inviteret den klassiske romantiske have ind i restauranten. Og gennem kunst, indretning, dufte, urter, design, og lyde, har vi fortolket og integreret vores restaurant med de smukke omgivelser.

Vi tilbyder de fineste ingredienser vi kan finde for altid at kunne vække din lyst og fantasi. Hver liste af ingredienser og produkter er resultatet af intense daglige drøftelser med lokale leverandører – med den forståelse, at de leverer kun det absolut bedste til os. Det handler mindst lige så meget om personerne bag og derfor er det vigtigt for os at kende de leverandører, vi beskæftiger os med og lære dem at kende personligt. Kun på denne måde kan vi skabe sammen og inspirere hinanden.

 

 

Mielcke & Hurtigkarl

Besøg

Adresse:
Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Tirsdag – Lørdag,  aften

Web:
www.mhcph.com

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/mhcph

Kontakt:
Tlf: +45 38 34 84 36
E-mail: info@mhcph.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.