MBT Shop

Beskrivelse

MBT blev introduceret i 1996 som verdens første funktionelle fodtøj. MBT blev skabt ud fra tanken om naturlig instabilitet, der giver en lang række fordele for hele kroppen. Grundlaget var observationer af Masai folkets adrætte og naturlige barfodet gang. Sammenlignet med gang i almindeligt fodtøj, hvor foden fastlåses i en unaturlig stilling, giver den naturlige gang en lang stærkere krop. MBT efterligner denne naturlige gang, og giver dine fødder og hele kroppen mulighed for naturlig og effektiv træning i hverdagen.

MBT er ikke decideret udviklet til løb, men kan med fordel benyttes til fitness eller power-walk, hvor du fuldt ud kan udnytte skoenes buede sålkonstruktion. MBT er også et oplagt valg, når det gælder restitution, hvor du arbejder med de små muskler omkring ledbånd m.m.

I dag findes MBT verden over, og i Danmark har MBT siden 2004 gjort en forskel for utallige brugere. MBT er verdens førende funktionelle fodtøj, og fodtøjet er endvidere verdenspatenteret. Gennem tiden har vi konstant haft fokus på de funktionelle egenskaber. De senere år er MBT gået helt nye vejen. Skoene er blevet lettere og smartere – uden det på nogen måder er gået ud over de mange positive effekter. Tidens tendenser siger i dag lettere materialer, smart design og masser af farver. Og det er MBT også!

MBT Shop Frederiksberg er den store MBT butik på Sjælland, med et udvalg af alle de MBT sko, der er tilgængelige på det danske marked.

Butikken ejes og drives af Kirsten Wanting og Frank Simonsen. Kirsten har drevet MBT butikker i mange år. Kirsten Wanting har en enestående erfaring med MBT sko og de særlige behov MBT- kunder har.

Det er muligt at købe gavekort til alle varer i butikken.

 

Besøg

Adresse:
Smallegade 10
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: lukket

Web:
mbt-frederiksberg.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/MBTFrederiksberg

Kontakt:
Tlf: +45 3887 0017
E-mail: info@mbt-frederiksberg.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.