Maude's Salon

Beskrivelse

Maude’s Salon ligger i de hyggelige omgivelser ved Gammel Kongevej på Frederiksberg. Her serveres et bredt udvalg af kaffe og te og du kan spise alle dine måltider i salonen. Om aftenen serveres lækker tapas med masser af specialiteter og gode vine. Alt brød er 100% økologisk – det samme gælder de smukke og økologiske konditorkager, som du finder i montren ved disken.

Maude’s Salon er alt hvad hjertet kan begære af hygge, bløde lænestole og høj kvalitet.

FORKÆL DINE SMAGSSANSER HOS OS
Vi byder på morgenmad og frokost og har et bredt udvalg af smukke og lækre konditorkager.
Om aftenen tryller vi en magisk aftenstemning frem og byder på fine vine til din aftensmad.
Alt, vi har på menuen, er af særligt udvalgt høj kvalitet fra en lang række leverandører der hver især har sit speciale.

Maude’s afternoon tea
Prøv vores version af den britiske tradition. Vi gør os umage med anretningen af denne opsats i tre fine etager. Det er den ultimative selvforkælelse til enhver anledning!
Bestil på forhånd ved selskaber på over 7 personer.

Hold din fødselsdag hos os i vores hyggelige bibliotek
Bagest i vores salon, bag de franske døre, har vi et hyggeligt bibliotek med plads til 22 personer. Så hvis du gerne vil holde noget og byde dine gæster på lækre konditorkager, veldækket morgenbord eller skøn aftentapas og vin… uden at røre en finger men i stedet være nærværende med dine gæster, vil dette være den perfekte løsning for dig. Send os en mail og hør nærmere om dine muligheder. Vi svarer hurtigst muligt.

Kaffe og the af høj kvalitet

Vores kaffe leverandør er nøje udvalgt for deres spændende og lange kaffe historie samt deres bæredygtige omtanke. Caffé River står for leveringen og de gør det godt!

Vi har et stort udvalg af lækre theer; der er absolut noget for enhver, eller dem der bare kommer tit og altid vil prøve noget nyt.
Vores søde samarbejdspartner, Luigia, blander theerne på den fineste måde mens de navngives herefter. Prøv blandt andet vores mest populære: Maude’s blend, Liquorice Love eller Ilddragens grønne the…

Maude's salon

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 164
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag 08.00-22.00
Lørdag 10.00-22.00
Søndag 10.00-21.00

Web:
www.maudes.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/maudes.dk
www.instagram.com/maudessalon

Kontakt:
Tlf: +45 3386 1070
E-mail: Josephine@maudes.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.